Calificata in premiera intr-o finala continentala, echipa masculina de handbal UCM Resita vizeaza o victorie categorica in meciul pe care-l va sustine maine, de la ora 16,15, in compania norvegienilor de la HK Drammen, succes care sa-i permita pastra
Calificata in premiera intr-o finala continentala, echipa masculina de handbal UCM Resita vizeaza o victorie categorica in meciul pe care-l va sustine maine, de la ora 16,15, in compania norvegienilor de la HK Drammen, succes care sa-i permita pastrarea Challenge Cup in Romania.
Tot in weekend, dar la feminin, Oltchim, "U" Cluj si HCM Roman vor incerca sa acceada in finalele Cupei Cupelor si Challenge Cup.
La prima participare in cupele europene, echipa pregatita de Aihan Omer (foto) a dat deja lovitura si s-a calificat in finala Challenge Cup. "O finala e unica. O joci poate o data in viata si de aceea trebuie sa faci totul pentru a castiga", a spus Omer, care a pregatit atent impreuna cu elevii sai turul finalei Challenge Cup, programat sa se dispute maine, de la ora 16,15 (in direct la ProTV). De altfel, desi intalnesc liderul norvegian, resitenii isi doresc sa obtina un succes categoric, care sa le permita un retur linistit dar si mentinerea trofeului in Romania, dupa ce Steaua a cucerit Challenge Cup in sezonul trecut. Interesul pentru finala s-a dovedit a fi foarte mare in localitate, organizatorii anuntand ca meciul se va disputa cu tribune arhipline, casele de bilete epuizand de ieri toate tichetele de intrare. La feminin, liderul autohton Oltchim Rm. Valcea va juca in returul semifinalei Cupei Cupelor, duminica, de la ora 17,15, pe terenul lui Ferencvaros, elevele lui Tadici deplasandu-se in Ungaria dupa un tur castigat la 13 goluri. In Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj si HCM Roman vor o finala romaneasca, ambele echipe avand sanse reale de calificare in ultimul act. Conform EHF, HCM Roman va juca pe teren propriu, duminica, de la ora 11, avand de recuperat un handicap de patru goluri in fata echipei sarbe HC Naisa Nis, iar "U" Cluj va evolua sambata, de la ora 15, in fief-ul gruparii croate RK Zagreb, avand de aparat un avantaj fragil de doua goluri. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.