Incepand ieri tramvaiele 14, 16 si 55 vor fi deviate pe alte trasee, iar tramvaiul 40 nu va mai circula timp de o saptamana. Restrictiile, anuntate de RTAB printr-un comunicat, au fost impuse din cauza lucrarilor de reabilitare la sinele pentru tramv
Incepand ieri tramvaiele 14, 16 si 55 vor fi deviate pe alte trasee, iar tramvaiul 40 nu va mai circula timp de o saptamana. Restrictiile, anuntate de RTAB printr-un comunicat, au fost impuse din cauza lucrarilor de reabilitare la sinele pentru tramvaie.  Lucrarile vor afecta zona din intersectia Caii Calarasilor cu strada Mantuleasa. Bucurestenii sunt avertizati ca tramvaiul 14 va circula pe traseul Sos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, str. Traian, Calea Calarasilor, Bd. Basarabia si Bd. 1 Decembrie. Tramvaiul 16 va circula pe traseul de baza intre Platforma Ind. Pipera si intersectia Caii Mosilor cu str. Cavafii Vechi, iar apoi modificat, prin str. Cavafii Vechi, str. Sf. Gheorghe Nou, pana la Piata Sf. Gheorghe.  Totodata, tramvaiul 55 va circula intre Granitul si Republica pe traseul Sos. Pantelimon, Sos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, str. Traian, Calea Calarasilor si Bd. Basarabia. RATB anunta ca pentru preluarea calatorilor de pe Bd. Corneliu Coposu va fi infiintata linia naveta 640 care va functiona intre Piata Hurmuzachi si Piata Unirii, pe traseul Calea Calarasilor, Bd. Corneliu Coposu, str. Halelor, Piata Unirii cu intoarcere prin Bd. I.C. Bratianu si Bd. Corneliu Coposu. Linia 40 se va suspenda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.