Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, isi doreste sa faca o calatorie in spatiu cu racheta Soyuz si este dispus sa plateasca pentru acest lucru suma de 150 de milioane de lire sterline, informeaza cotidianul The Sun. "Miliardarul patron al clu
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, isi doreste sa faca o calatorie in spatiu cu racheta Soyuz si este dispus sa plateasca pentru acest lucru suma de 150 de milioane de lire sterline, informeaza cotidianul The Sun. "Miliardarul patron al clubului Chelsea, Roman Abramovici, planuieste sa cumpere o vacanta pe luna. Calatoria de 500.000 de mile (804.672 kilometri) cu racheta Soyuz ar putea costa 150 de milioane de lire sterline", scrie jurnalul englez. Fostul cosmonaut Alexei Leonov, in varsta de 72 de ani, a declarat ca pentru Abramovici banii nu sunt o problema si ca a vorbit cu miliardarul despre posibilitatea unei astfel de calatorii. "Isi doreste foarte mult. Sunt sigur ca va merge in spatiu", a spus Leonov. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.