Apartamente personalizate

Romanii care vor un apartament in blocurile nou construite, dar nu au suficienți bani, iși pot transforma garsoniera in apartament cu două camere. La targul imobiliar de la Sala Palatului, constructorii au venit
cu oferte flexibile in funcție de resursele financiare ale clienților.


Dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Capitală le oferă clienților apartamente personalizate. Bani să ai, că poți cumpăra un intreg etaj de bloc pe care constructorul ți-l transformă in apartament de cinci camere. Sau, pentru cei cu venituri mai mici, garsoniera poate deveni apartament de două camere.

RECOMPARTIMENTARE. În zona Pieței Iancului va incepe, cam intr-o lună, construcția unui bloc cu 65 de apartamente – Lily Residence. "Avem deja 12-13 rezervări verbale, deși contractările incep săptămana viitoare. Cererile sunt in special pentru locuințele de două sau trei camere. Și garsonierele se caută, dar cu opțiunea de impărțire a camerei in alte două: living și dormitor. Practic, facem un apartament de două camere mai mic. Le oferim clienților această posibilitate, pentru că, oricum, dacă iși ia o garsonieră mai mare, omul și-o recompartimentează", ne-a declarat Cristina Ursu, reprezentanta companiei AlfaRom, dezvoltatorul Lily Residence. O garsonieră de 36,63 mp in acest complex costă aproximativ 64.000 de euro, fără TVA, iar un apartament de două camere de 35,59 mp suprafață utilă, circa 65.000 de euro, fără TVA.

TOT ETAJUL. Dezvoltatorii complexului rezidențial Sunny Side Residence din Titan le oferă clienților garsoniere și apartamente de două și trei camere, dar și apartamente de cinci camere și penthouse-uri. "Penthouse-ul este un apartament ce ocupă tot ultimul etaj. Se intră in casă direct din lift și au și toată terasa blocului unde se poate amenaja o grădină, de exemplu", ne-a declarat unul dintre reprezentanții dezvoltatorului. O astfel de locuință costă circa 547.000 de euro, cu TVA inclus. "Sunt doar patru penthouse-uri, dar, pentru cei care vor un apartament la fel de mare, pot cumpăra un etaj intreg pe care noi il recompartimentăm astfel incat să il transformăm intr-un apartament de cinci camere", ne-a explicat sursa citată. O garsonieră in acest complex costă intre 86.938 euro și 99.061 euro, un apartament de două camere 122.723-123.165 euro, unul de trei camere 159.413 euro și unul de cinci camere 245.998 euro, prețuri cu TVA.

VARIANTE