În timp ce jucătorii lui Răzvan Lucescu vizează accederea in finala Cupei, Constantin Zotta se războiește aprig cu dinamovistul Vasile Turcu.


Atacat frontal de unul dintre acționarii lui Dinamo, Vasile Turcu, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a uitat pentru moment de meciul de azi cu Pandurii Targu-Jiu, din semifinalele Cupei Romaniei Timișoreana.

JIGNIRI. Catalogat de Turcu drept "un tampit, un angajat care stă in genunchi in fața patronului, un derbedeu care stă și-o freacă toată ziua", oficialul giuleștenilor a replicat prompt, folosind un ton la fel de acid: "Trebuie să-i dau dreptate lui Marian Iancu și să admit că tot un «Muc cel mic» a rămas acest Turcu. Omul ăsta e un violator in serie, siluiește zilnic limba romană! La cate prostii spune zilnic, a ajuns un personaj de circ. Agramatul ăsta ar trebui s-o lase mai moale cu exprimatul in public, pentru că la cum vorbește, dacă s-ar fi dat pedepse pentru așa ceva, cred că ar fi făcut inchisoare pe viață".

Altfel, jucătorii grupării de sub Podul Grant nici nu admit să rateze calificarea in finala competiției al cărui trofeu il dețin.

ÎNCREDERE. "Ne așteaptă un meci greu, cu o formație incomodă, care ne-a pus probleme și in campionat, unde n-am reușit să-i invingem. Totuși, ca valoare, noi suntem peste cei de la Pandurii", a spus atacantul Mugurel Buga. De partea cealaltă, președintele gorjenilor, Marin Condescu, i-a incurajat pe elevii lui Eugen Neagoe recomandandu-le să nu mai fie stresați, pentru că nu au nimic de pierdut. "Niciodată nu trebuie să ne fie frică să ne dorim mai mult decat se crede că putem la un moment dat".

ACCIDENT