JIUL. Intr-un meci intre doua echipe amenintate cu retrogradarea, FC Vaslui s-a impus cu 3-1 (2-1) la Petrosani, in fata Jiului. Golurile oaspetilor au fost marcate de L. Ivan (a€™5), M. Croitoru (a€™42) si V. Frunza (a€™
JIUL. Intr-un meci intre doua echipe amenintate cu retrogradarea, FC Vaslui s-a impus cu 3-1 (2-1) la Petrosani, in fata Jiului. Golurile oaspetilor au fost marcate de L. Ivan (a€™5), M. Croitoru (a€™42) si V. Frunza (a€™56). Pentru ""mineri"" a punctat M. Voicu (a€™16 - pen.). In minutul 27, Frunza a ratat o lovitura de la 11 metri pentru FC Vaslui. In urma acestei infrangeri, Jiul, alaturi de FC National, pare deja condamnata la retrogradare.

TURCIA. Mijlocasul roman Cornel Frasineanu a marcat unicul gol al meciului castigat de Bursaspor, pe teren propriu, in fata lui Denizlispor, in etapa a 14-a a campionatului Turciei. Frasineanu, care a fost integralist, a inscris in minutul 63. Coechipierul sau Daniel Pancu a fost rezerva. Intr-un alt meci, Gaziantepspor, cu Giani Kirita pe teren toate cele 90 de minute, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0, de Ankaraspor.

GEST. Jucatorii echipei Farul au decis sa stranga bani pentru a-si ajuta fostul coechipier, Cosmin Pascovici, in prezent la Dinamo, al carui baiat, Denis, a suferit in aceasta saptamana a patra interventie chirurgicala pe creier, in Franta. ""Am decis sa stranga bani la finele lunii pentru cheltuielile si operatiile din Franta"", a declarat atacantul Mihai Gurita. Alin Stoica si-a invins fosta echipa


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.