Arbitrul din Baia Mare a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca saptamana trecuta a fost amenintat de presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care i-a reprosat deciziile luate in unele meciuri jucate de echipa sa. "
Arbitrul din Baia Mare a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca saptamana trecuta a fost amenintat de presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care i-a reprosat deciziile luate in unele meciuri jucate de echipa sa. "Stefan a intrat miercurea trecuta in birou la CCA, m-a amenintat, mi-a zis ca sunt ingamfat, ca o sa vad eu ce o sa patesc cand o sa ajung la mana lui, ca am dat rosu nu stiu cui... Eu nici n-am mai arbitrat in ultima vreme la Piatra Neamt. Ce sa imi faca, ma barfeste, mai mult ce poate sa imi faca?", a spus Balaj.
"Centralul" a subliniat ca asa cum presedintii doresc arbitri straini, si el ar dori oficiali care sa se comporte civilizat.
"Daca ar veni arbitrii straini sa conduca timp de un an, am matura cu ei pe jos, chiar daca ar fi cei mai buni din lume, la ce limbaj e in Romania. Ma simt protejat ca vin arbitrii straini, dar asta inseamna ca doar cei ce jignesc se pricep la fotbal? Bun, vor arbitri straini. Si noi dorim sa avem presedinti care sa aiba comportamentul conducatorilor din strainatate, care stau in tribuna si au un dialog civilizat. Si noi vrem comportamentul presedintilor din strainatate, sau jucatori cu comportamentul celor din strainatate", a afirmat Balaj, care spune ca nu a arbitrat si nici nu-si doreste sa arbitreze la Vaslui, din cauza presiunii.
"Ni se spune hoti. Eu spun hot, hotie, unuia care vinde ulei la sticle de un litru si pune doar 900 de grame in sticla. Comisia de Disciplina nu ia sanctiuni. Am facut memoriu impotriva lui Penescu, dar a trimis hartie ca el nu are legatura cu clubul. A reprezentat clubul, face declaratii, spune ca e patron. Acum am facut un alt memoriu, pentru ca ne-a jignit din nou, sa vedem ce se va intampla", a spus Balaj. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.