Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri că nu va mai merge niciodată la DNA, pentru că nu există nici un cap de acuzare impotriva sa și a fiicei sale Camelia, iar lucrurile sunt inchise din punctul său de vedere.


În cazul in care DNA il va mai cita pentru lămuriri, Voiculescu il va delega pe avocatul său să se ocupe de asta. "Acum două zile am fost la Parchet la cererea mea și am stat de vorbă cu procurorul Emilian Eva o jumătate de oră pentru a constata că nu există nici un cap de acuzare impotriva mea și a Cameliei Voiculescu. Am dat o declarație olografă pe foaie albă, in care am scris că declar că am imprumutat-o, că asta era acuzația, pe fiica mea Camelia cu o sumă de bani, imprumut restituit de aceasta. Nu am nici o implicare in vanzarea-cumpărarea spațiilor comerciale ale Ana Electronic de către Loteria Romană. Depun alăturat contractul de imprumut și documentele bancare justificative", a arătat Dan Voiculescu.

Liderul conservator a mai adăugat că tot in ziua in care a fost la DNA i s-a confirmat, uitandu-se pe hartii, că Daniel Morar "a făcut un grav abuz", motiv pentru care a pregătit o plangere penală impotriva lui.