Un grup de 50 de membri ai Asociatiei Pagubitilor de Autoturisme s-au postat in fata sediului PSD din Kiseleff si au cerut sprijin pentru adoptarea unei legi prin care cei care au depus, inainte de 1990, bani la CEC pentru achizitionarea unui autotur
Un grup de 50 de membri ai Asociatiei Pagubitilor de Autoturisme s-au postat in fata sediului PSD din Kiseleff si au cerut sprijin pentru adoptarea unei legi prin care cei care au depus, inainte de 1990, bani la CEC pentru achizitionarea unui autoturism Dacia sa fie despagubuti. Din cauza zgomotului asurzitor care incurca strategia PSD, vicepresedintele Victor Ponta si-a luat inima-n dinti si s-a dus in fata sediului ca sa-i convinga pe pagubiti sa plece in alta parte.
El le-a recomandat protestatarilor sa se mute in fata Guvernului, explicand ca PSD nu le poate oferi nici un ajutor.
Revoltat, unul dintre pagubiti l-a luat la rost pe Ponta, spunandu-i verde in fata ca nu-i este clar sensul invitatiei facute. El i-a amintit ca social-democratii au sustinut Guvernul Tariceanu si nu intelege, in consecinta, de ce este trimis la Palatul Victoria. Dupa plecarea lui Ponta, protestarii au strigat in continuare nestingheriti.
Mai mult chiar, ei au afisat pancarte si s-au folosit din plin de dispozitive de amplificare a sunetului. Proteste similare celor de ieri au avut loc si saptamana trecuta si in fata sediului PD. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.