Autoturismul de teren al atacantului a fost incendiat in noaptea de luni spre marți in fața blocului din Pitești unde locuiește jucătorul. Poliția a găsit pe parbriz urmele unui cocteil Molotov.


Atacantul piteștean Ciprian Tănasă a privit neputincios, in noaptea de luni spre marți, cum mașina sa a ars intr-o mare de valvătăi, in pofida eforturilor făcute de pompieri.

PIROMAN. La puțin după miezul nopții, autoturismul Volkswagen Touareg, cu numărul de inmatriculare B-21-CNC, a luat foc din senin in parcarea aflată langă blocul unde locuiește fotbalistul. Aflat acasă, jucătorul in varstă de 26 de ani a fost trezit din somn de vecini, care l-au chemat repede afară. Din păcate, cu toate că pompierii au intervenit foarte repede, mașina a fost avariată mai ales in partea frontală, unde bara de protecție, capota, aripa stangă, componente ale motorului și instalația electrică au fost distruse, prejudiciul ridicandu-se la cateva mii de euro. Pe parbriz a fost găsit un bidon de plastic de 500 de mililitri, care emana un puternic miros de benzină. Fotbalistul a declarat că este convins că focul a fost pus probabil de un suporter, bănuind că in spatele acestuia s-ar afla un jucător de la echipa secundă a piteștenilor, Laurențiu Stancu, cu care a avut un conflict la stadion după antrenamentul de luni: "Nu vreau să-i acuz pe suporteri, dar mi se pare foarte urat să se răzbune așa pe mine. Eu stau la parter, am copil mic, putea să-mi ia casa foc. Sper ca poliția să-l identifice cat mai curand". De asemenea, cațiva dintre vecinii care au văzut flăcările au povestit că mai intai s-a auzit o bubuitură, ca și cum cineva ar fi dat cu pumnul in capotă. Autoturismul avea 2.000 de kilometri rulați și era asigurat.