Toti cei patru fotbalisti romani care evolueaza in Serie A au fost apreciati in presa italiana de ieri. Adrian Mutu, marcatorul unicului gol al intalnirii Fiorentina - Siena a primit cele mai multe laude. "Si intr-o zi in care nu joaca foarte bine re
Toti cei patru fotbalisti romani care evolueaza in Serie A au fost apreciati in presa italiana de ieri. Adrian Mutu, marcatorul unicului gol al intalnirii Fiorentina - Siena a primit cele mai multe laude. "Si intr-o zi in care nu joaca foarte bine reuseste sa marcheze si aduce toate punctele echipei sale", a notat presa italiana. "Chivu a avut o prestatie generoasa si nu numai in defensiva. L-a blocat pe Quagliarella in aparare si a avut o ocazie mare de a inscrie, dar sutul sau a lovit bara", a scris Datasport, in timp ce goal.com a notat: "Chivu a jucat primul meci fara masca (n.r. 4-0 acasa cu Sampdoria) si a fost folosit pe banda stanga. Fanii sai au putut revedea pe teren un Chivu de buna calitate. Romanul, impreuna cu colegii din defensiva, a anulat toate tentativele atacantilor genovezi". Note bune si aprecieri pozitive au primit si Paul Codrea (Siena), despre care s-a scris ca "este motorul echipei", chiar daca a avut o prestatie mai modesta dupa ce a incasat un cartonas galben, si Vali Nastase (Ascoli), in dreptul caruia s-a notat ca si-a asumat riscuri in meciul cu Lazio si i-a iesit bine. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.