Managerul general al ros-albastrilor a declarat duminica seara, la o emisiune televizata, ca in acest moment echipa trece printr-o criza, dar ca indepartarea antrenorului Cosmin Olaroiu nu este o solutie. "Pot sa spun ca este o criza la Steaua, da
Managerul general al ros-albastrilor a declarat duminica seara, la o emisiune televizata, ca in acest moment echipa trece printr-o criza, dar ca indepartarea antrenorului Cosmin Olaroiu nu este o solutie. "Pot sa spun ca este o criza la Steaua, dar cand ai atatia jucatori accidentati, ratezi din niste situatii rarisime si primul sut pe spatiul portii tale este in vinclu, poti sa spui ca este o doza mare si de nesansa. Deocamdata lansez provocarea: sa faca cineva macar ce am facut noi si apoi sa vorbeasca. Sa se califice mai departe dintr-o grupa de Liga Campionilor. Daca cineva ne va depasi, jos palaria, atunci o sa spunem ca suntem pe locul doi. Deocamdata, suntem tot primii", a spus Stoica la "Fanatik Show".
Stoica spune ca este "amarat" si ca trebuie gasite solutii, printre ele nefigurand insa inlocuirea lui Olaroiu. "Nu m-am gandit niciodata sa avem atatia jucatori accidentati. Cand iti lipseste axul central, Ghionea - Ov. Petre - Dica - Thereau, ce mai e de facut? Problema e la noi, nu e o solutie inlocuirea lui Oli in acest moment, nici macar nu s-a gandit nimeni la treaba asta. Daca vom reusi sa ne calificam miercuri in finala Cupei Romaniei, practic ne-a iesit viza pentru Europa. Meci vital, fara discutie, cu Timisoara", a spus Stoica.
Managerul stelist a explicat de ce a stat minute pe bune pe banca dupa finalul meciului de la Bistrita, scor 0-2. "Nu prea mai raspundeau picioarele la comenzi. Nu e usor in mai putin de doua saptamani, dupa meciul din Giulesti, sa ajungi la trei puncte in spatele Rapidului si la opt in spatele Clujului. Steaua a ratat acum cinci ani participarea in cupele europene, sper sa nu <<reusim>> si noi contraperformanta asta", a comentat Stoica.
Andrey si Elton aparati de MM
Oficialul din Ghencea l-a aparat pe Andrey in fata acuzelor ca a gresit de multe ori in ultimele partide. "300.000 de dolari este suma platita pentru Andrey si nu are un salariu deosebit pentru fotbalul romanesc, nu este mai mare ca media salariala a Stelei. Se exagereaza cand se face un serial de asa-zise gafe facute de Andrey, cand ati fost martori la gafele facute de Danut Coman cu noi si cu FC Vaslui, iar Coman este a doua optiune la echipa nationala. Si Lobont, poate cel mai valoros portar din Romania, a facut gafe monumentale la Fiorentina. Andrey n-a facut nici o gafa din cauza careia noi sa fi pierdut puncte. La Bistrita, in minutul 82, era cam jucat meciul, accept ca n-a avut o interventie forte buna, dar e la fel de vinovat ca altii din careu care ar fi trebuit sa degajeze mingea. Andrey a mai facut o gafa, a pus zidul gresit la golul trei al lui Dinamo", a spus Stoica. "Steaua e in criza pentru ca n-are cinci jucatori importanti la dispozitie, la fiecare meci apare al saselea, al saptelea! Andrey a fost o achizitie gandita in perspectiva, daca nu va da randament va pleca, asa cum oricare jucator care nu da randament pleaca. Numai eu raspund de Andrey, asa sunt construit, imi asum si reusitele, si nereusitele", a afirmat Stoica. Managerul a vorbit despre reusitele si nereusitele transferului lui Carlos. "Transferul il consider ca a fost un esec pentru mine, n-am reusit sa aflu ca este un trouble-maker in afara terenului, ca e o problema cu el in viata extrasportiva. I-am explicat, n-a inteles, asta este motivul pentru care a plecat, nu ca ar fi un portar sub orice critica. Pentru ca n-am luat nici un euro pe Carlos, consider transferul un esec. Daca luam in calcul faptul ca ne-a calificat in Liga Campionilor, de unde s-au incasat noua milioane de euro, atunci poate ca nu e chiar asa mare esec", a explicat Stoica. Acesta a mai vorbit si despre Elton. "S-ar putea sa nu corespunda in Romania, dar in Brazilia era unul dintre cei mai in forma jucatori. Toata lumea face bascalie, desi l-am adus de la Corinthians, facem comentarii discriminatorii, ne luam de inaltimea lui. Pai daca avea 1,80 m, costa 30 de milioane si normal ca era la Real Madrid!", a spus Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.