Legumele congelate Bonduelle conțin: porumb, morcovi cuburi, conopidă, praz, ceapă. Conform producătorului, valoarea energetică este de 51 kcal/213kj, produsul avand proteine 1,9g, glucide 11,8g și lipide 0,7g.

ANALIZĂ. Fiind un produs congelat este neapărat nevoie să nu fi suferit procese de decongelare-recongelare, respectandu-se continuitatea lanțului frigorific. Se recomandă a se folosi ca atare, fără decongelare prealabilă direct la prepararea diverselor feluri de mancare.
Dacă sunt respectate aceste cerințe, legumele congelate au aproape aceeași valoare nutritivă ca legumele proaspete, ne spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi. În plus, scurtează mult durata de preparare a mancărurilor. De asemenea, se recomandă să fie adăugate la sfarșitul procesului de preparare a mancării pentru a conserva cat mai multe din substanțele nutrițional valoroase. Specialistul recomandă produsul in orice cantitate tuturor categoriilor de consumatori ca fiind unul sănătos.