"Eu vad toata aceasta chestiune ca un fel de gargara, un praf in ochi, exact cum a aruncat Ceausescu Occidentului la Conferinta de la Madrid. Adica n-o sa se faca nimic" - Dr. Ionel CANA, liderul SLOMR, despre Raportul Tismaneanu
O comisie cu interese oculte
"O comisie care slujeste anumitor interese oculte. (...) facuta de niste insi care nu au nici un fel de legatura cu problemele pe care le trateaza acolo. Incepand chiar cu Tismenitki, Tismaneanu acesta..." - I. CanA
Poporul consilier
"Dragii mei, as vrea sa fiti convinsi ori de cate ori o sa am intrebari a-mi pune daca sunt ceea ce asteptati de la mine, n-o sa ezit sa ma intorc inapoi la popor" - T. BAsescu
Justitia care ucide
Gafele magistratilor nu au rapit doar timpul lui Costica Danila, ci si viata parintilor sai care au murit de inima rea.
Vorba analistului
Marele truc al lui Basescu (care-si imita predecesorii, Constantinescu si Iliescu) e de a pretinde ca are legitimitate, doar pentru ca a fost ales de popor - Dan PAVEL
Teza Brown, pusa la colt
"Numeroasele imagini fanteziste ale lui Iisus ca revolutionar, reformator social moderat, amant secret al Mariei Magdalena se pot depozita linistit in osuarul istoriei'' - arhiepiscopul Vienei Christoph Schonborn.
Felix il zboara pe Chelaru
Presedintele PC Dan Voiculescu a declarat ca va propune excluderea din partid a vicepresedintelui Mircea Chelaru, aratand ca acesta a incercat sa destabilizeze formatiunea.
Metroul la Primarie
Ludovic Orban a declarat ca va fi elaborata o lege speciala pentru transferul Metrorex de la Transporturi la Primaria Bucuresti.
Udrea si Cocos, parteneri cu Niro
Mugur Ciuvica a dezvaluit de curand ca printre partenerii lui Nicolae Dumitru, zis Niro, s-au numarat si Elena Udrea si Dorin Cocos.
Retragere in acord cu aliatii
Calin Popescu Tariceanu a declarat ca va face tot ce se poate pentru ca militarii romani prezenti in Irak sa fie adusi in tara conform unui calendar convenit cu aliatii si partenerii Romaniei.
Alegere dificila
Ministrul Apararii a declarat ca Romania va semna anul acesta contractul pentru noul avion multirol. Vom avea de ales intre JAS 39-Gripen, Eurofighter Typhoon si F-16.