Totodata, Ludovic Orban a afirmat ca nu va fi realizat nici un proiect imobiliar pe terenurile aeroportului Baneasa sau ale Aviatiei Utilitare atat timp cat va ocupa functia de ministru al Transporturilor, desi aceste suprafete sunt vizate de "foarte
Totodata, Ludovic Orban a afirmat ca nu va fi realizat nici un proiect imobiliar pe terenurile aeroportului Baneasa sau ale Aviatiei Utilitare atat timp cat va ocupa functia de ministru al Transporturilor, desi aceste suprafete sunt vizate de "foarte multi ochi pofticiosi".
Noul ministru al Transporturilor a si avut o intalnire cu reprezentantii Bechtel. "Contractul trebuie inteles in sensul finalizarii in bune conditii a proiectului", a precizat Orban. Noul secretar de stat si noul sef al Companiei Nationale de Drumuri vor prezenta intr-o saptamana cea mai buna solutie pentru proiect. "Oricum, in ceea ce ma priveste, cat timp voi sta in pozitia asta, voi sta calare pe ei si pe toti cei care au contracte", a spus Orban. Cat priveste autostrada Bucuresti-Ploiesti, Orban a declarat ca va analiza situatia, fara ca rezilierea contractelor de atribuire a lucrarilor sa fie printre primele optiuni.
Pentru transportul fluvial "sunt pregatite programele de dezvoltare a traficului pe partea romaneasca a Dunarii si vor intra rapid in lucru", a spus Orban. Cat priveste transportul feroviar, "cred ca managementul CFR Calatori trebuie sa gandeasca o restructurare a companiei, cu eliminarea tuturor costurilor nejustificate, sa isi eficientizeze activitatea si sa aiba o strategie de marketing care sa atraga calatorii", a spus ministrul care a precizat ca CFR Marfa va fi privatizata in 2009. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.