Claudiu Niculescu a calificat drept ciudata decizia. "Eram convinsi ca va fi greu cu Pitestiul. Acum va fi mult mai greu, fara suporteri. Chiar nu-mi explic aceasta decizie ciudata, pentru ca suporterii nostri n-au facut nimic. E ciudat. Ce farmec ma
Claudiu Niculescu a calificat drept ciudata decizia. "Eram convinsi ca va fi greu cu Pitestiul. Acum va fi mult mai greu, fara suporteri. Chiar nu-mi explic aceasta decizie ciudata, pentru ca suporterii nostri n-au facut nimic. E ciudat. Ce farmec mai are fotbalul fara suporteri? E pacat in primul rand pentru ei. Era mai bine sa se joace oriunde, numai sa aiba suporterii acces", a spus Niculescu. Margaritescu considera ca sanctionarea lui Dinamo cu disputarea unui meci de pe teren propriu cu portile inchise este una in compensatie, pentru ca Steaua si Rapid sa nu se simta dezavantajate, dupa ce au primit sanctiuni similare. "Ne va fi greu fara suporteri. Nu cred ca aceasta decizie este meritata. As vrea sa spun comisiei sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu este o solutie sa se joace fara spectatori. Si noi, si celelalte echipe, avem de suferit si nu vedem rostul sa jucam fara spectatori. Noi mergem prin tara sa-i aducem alaturi de noi si acum, din pacate, suntem departati. Noi, ca jucatori, nu suntem motivati, si calitatea jocului scade. Cu siguranta s-au gandit ca Dinamo este deja campioana", a spus Margaritescu. Altfel, Niculescu si Margaritescu au dat asigurari ca atacantul Daniel Oprita, care din vara va evolua la Dinamo, va fi bine primit printre "alb-rosii", cu toate ca vine de la rivala Steaua. "Ma bucur pentru Oprita, este un jucator valoros. Si-a facut treaba la Steaua, a fost un jucator de baza. Noi il vom primi bine, cu siguranta. Daca isi va face bine treaba pe teren, nici suporterii nu vor avea ce sa-i reproseze. Am inteles ca nu mai era dorit la Steaua si e normal sa vina la Dinamo", a subliniat Niculescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.