Cu ocazia implinirii unui an de la deschidere, la Feeria s-a organizat o serie de evenimente dedicate frumusetii, reunite sub numele de "Rapsodia feminitatii". Evenimentul a debutat joi seara cu un show de moda si machiaj, denumit Hawaii Make-up Fash
Cu ocazia implinirii unui an de la deschidere, la Feeria s-a organizat o serie de evenimente dedicate frumusetii, reunite sub numele de "Rapsodia feminitatii". Evenimentul a debutat joi seara cu un show de moda si machiaj, denumit Hawaii Make-up Fashion Show, primul show dedicat artistilor machiajului. Invitatul de onoare al serii a fost Catalin Botezatu, care si-a prezentat colectiile de costume de baie ale verii 2007, deschizand si inchizand evenimentul. Colectia pentru femei, denumita "Black & White", a propus costume cu modele geometrice sau animal- print in combinatii alb-negru iar cea pentru barbati, denumita "Arabian horses", o combinatie extrem de sexy de auriu si negru, de inspiratie araba. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.