Real Madrid este dispus sa ofere 54 milioane de lire sterline (aproximativ 80 de milioane de euro) pentru a-l achizitiona pe internationalul portughez Cristiano Ronaldo de la Manchester United si a demarat deja discutiile cu agentul jucatorului, info
Real Madrid este dispus sa ofere 54 milioane de lire sterline (aproximativ 80 de milioane de euro) pentru a-l achizitiona pe internationalul portughez Cristiano Ronaldo de la Manchester United si a demarat deja discutiile cu agentul jucatorului, informeaza "The Guardian". Potrivit sursei citate, Franco Baldini, "mana dreapta" a directorului sportiv de la Real Madrid, Predrag Mijatovic, si cel care negociaza toate transferurile gruparii spaniole, l-a intalnit, miercurea trecuta, la Londra, pe agentul Jorge Mendes. Surse de la Madrid sustin ca in timpul acelei intrevederi Baldini a confirmat ca Ronaldo este prioritatea lui Real pentru sezonul urmator si ca ar fi dispusi sa ofere banii ceruti de Manchester pentru fotbalist, aproximativ 80 de milioane de euro. De asemenea, gruparea madrilena ar fi dispusa sa ii ofere lui Ronaldo un contract care sa depaseasca orice oferta facuta de Manchester, acord ce ar include un salariu anual de 6 milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.