Regele nu va veni la Timisoara pentru concertul de la ora 18. Putina lume stie de ce: noaptea trecuta, Mediafax si Rompres aveau sa arunce pe fluxul de stiri cateva minciuni fabricate de Ministerul Culturii. Conform comunicatului, azi ar fi trebuit s
Regele nu va veni la Timisoara pentru concertul de la ora 18. Putina lume stie de ce: noaptea trecuta, Mediafax si Rompres aveau sa arunce pe fluxul de stiri cateva minciuni fabricate de Ministerul Culturii. Conform comunicatului, azi ar fi trebuit sa fie o conferinta de presa, organizata de Ministerul Culturii, cu participarea ministrului Iorgulescu si a Regelui Mihai I. Nimeni, absolut nimeni, comunicatori incompetenti sau jurnalisti grabiti, nu s-au gandit ca exista reguli stricte ale Casei Regale, cuprinse in Protocolul de relationare cu institutiile statului sau cu oamenii. Regele nu poate sa faca politica, deci nu va sta niciodata intr-o conferinta de presa cu un ministru numit politic! Pe urma, nu se stie inca, dupa atatia ani de comunicare buna cu Majestatea Sa, ca Regele poate acorda interviuri, dar nu organizeaza conferinte de presa? Comunicatul difuzat pe agentiile de stiri a produs multa mahnire Casei Regale. Un afront greu de suportat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.