Patronul Universitatii l-a amenintat pe Alexandru Virtosu de la "Gazeta de Sud" ca va avea accident de masina.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a agresat verbal si a amenintat un jurnalist oltean de la publicatia
Patronul Universitatii l-a amenintat pe Alexandru Virtosu de la "Gazeta de Sud" ca va avea accident de masina.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a agresat verbal si a amenintat un jurnalist oltean de la publicatia "Gazeta de Sud", ziar concurent cu "Editie Speciala", patronata de finantatorul craiovean. "Adrian Mititelu m-a injurat in conferinta de presa si a incercat sa ma atace. M-a intrebat ce mai fac si cind i-am spus ca fac bine, mi-a raspuns ca nu o sa mai fac atit de bine si ca s-ar putea sa am un accident de masina sau sa imi rup o mina. Dupa care, a incercat sa sara la mine si a aruncat pe mine un pahar cu suc", sustine jurnalistul Alexandru Virtosu, care intentioneaza sa-l dea in judecata pe Mititelu. Reactia patronului Universitatii vine dupa ce Virtosu a publicat un material in care sustinea ca antrenorul Stefan Stoica va fi demis, informatie infirmata de conducerea craiovenilor. Razboi cu "Gazeta de Sud"

De altfel, Mititelu admite ca l-a injurat pe jurnalist insa neaga ca l-ar fi amenintat. "Faceam o conferinta de presa ca sa dezmint articolul pe care l-a scris el (n.r. - Alexandru Virtosu). Prezenta lui nu era justificata. Jucatorii voiau sa il bata pentru ca a creat tensiuni in echipa. Acum vrea sa pozeze in victima. Sint in conflict deschis cu 'Gazeta de Sud' pentru ca eu am un ziar concurent, 'Editie speciala', si e un razboi continuu. In plus, i-am dat in judecata pentru mai multe articole si am deja sase sau sapte procese pe rol", sustine Mititelu.

Becali l-a palmuit pe Malonga

Patronul oltenilor nu este singurul care a intrat in conflict cu jurnalistii. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, l-a palmuit pe fostul jurnalist de la ProTV, Malonga Parfait, si a varsat un pahar de vin pe Serban Huidu, pentru ca l-au imitat in emisiuni. Varul sau, impresarul Giovanni Becali a amenintat mai multi ziaristi ca ii face de la briu in jos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.