Presa moscovita anunta un "probabil divort" la Casa Alba, cotidianul rus Izvestia relatand, in editia de ieri, ca presedintele american, George W. Bush, si sotia sa, Laura, au ajuns la o intelegere in privinta unei separari de comun acord. In pofida
Presa moscovita anunta un "probabil divort" la Casa Alba, cotidianul rus Izvestia relatand, in editia de ieri, ca presedintele american, George W. Bush, si sotia sa, Laura, au ajuns la o intelegere in privinta unei separari de comun acord. In pofida nenumaratelor sedinte de consiliere matrimoniala, casnicia cuplului instalat la Casa Alba in anul 2000 se afla pe ultima suta de metri, sustine presa rusa, potrivit carora motivul iminentului divort al sotilor Bush ar fi nimeni alta decat sefa diplomatiei american, Condoleezza Rice. Avocatii sotilor Bush au redactat deja o intelegere de divort, prin care consoarta presedintelui american ar putea primi nu mai putin de 10 milioane de dolari, in urmatorii cinci ani, daca va ramane alaturi de liderul de la Casa Alba pana la finalul mandatului prezidential. In schimb, George W. Bush se obliga sa aiba o atitudine respectuoasa fata de Prima Doamna in tot acest timp, partile convenind deja in privinta partajului. Astfel, presedintele american va pastra ranch-ul din Crawford, Texas, sotiei sale urmand sa ii revina o alta proprietate imobiliara din acelasi stat. Revistele americane publica de multa vreme si intr-un mod lipsit de scrupule fotografii cu George si Condoleezza surazatori si imbratisandu-se, noteaza Izvestia, conform Rompres, sustinand ca relatia apropiata dintre cei doi ar fi determinat-o, la un moment dat, pe Laura sa paraseasca domiciliul conjugal, intr-un acces de gelozie. Detalii referitoare la un posibil divort al sotilor Bush au aparut si in presa de peste Ocean, publicatiile americane The National Enquirer si The Globe notand, recent, ca cei doi ar fi recurs la o separare de proba de o luna. Primul cuplu american este casatorit de 29 de ani. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.