Fonatatorul FC Vaslui sustine ca soferul autoturismului cu care a avut coliziunea a parasit locul accidentului.

Finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost implicat, in a doua zi de Paste, intr-un accident de circulatie petrecut pe soseaua dintre localitatile Roman si Vaslui, in momentul in care se intorcea de la Minastirea Sucevita, transmite Mediafax. "Veneam spre Vaslui dinspre Roman, cind, la un moment dat, mi-a aparut din fata o masina de teren, care venea cred cu peste 100 de kilometri la ora si am avut inspiratia sa trag de volan dreapta, pentru a nu ma ciocni frontal. Am lovit o borna kilometrica, dupa care m-am rasturnat de mai multe ori, masina oprindu-se in cele din urma intr-o movila de pamant", a declarat Porumboiu.

Finantatorul FC Vaslui se afla la volanul masinii sale, marca Mercedes S600, si calatorea impreuna cu sotia. Intr-o curba periculoasa, cu vizibilitate redusa, patronul a reusit sa evite o masina ce venea din sens opus, care circula cu viteza mare si intrase pe contrasens. Desi masina lui Porumboiu s-a rostogolit de mai multe ori, cei doi pasageri nu au suferit rani.

"Am vazut moartea cu ochii atit eu, cit si sotia. Din nefericire, celalalt sofer nu a oprit nici macar sa vada ce s-a intimplat in urma accidentului. Am trecut cu bine peste aceasta cumpana si cel mai tare ma bucur ca nu le-am oferit «prietenilor» prilejul de a se bucura. Dupa cum arata masina nu cred ca cineva ar mai fi zis ca pasagerii au scapat cu viata. Sotia are mai multe contuzii, dar nu probleme majore", a mai spus Porumboiu.