Sg. Radu si Vl. Munteanu au marcat din nou in Germania, Rosu a reusit o "dubla" in Spania, iar Cocis a inscris in Rusia. In schimb, Mutu a ratat un penalty in Italia, iar Frasineanu a vrut sa iasa de pe teren in Turcia dupa ce era sa se bata cu un co
Sg. Radu si Vl. Munteanu au marcat din nou in Germania, Rosu a reusit o "dubla" in Spania, iar Cocis a inscris in Rusia. In schimb, Mutu a ratat un penalty in Italia, iar Frasineanu a vrut sa iasa de pe teren in Turcia dupa ce era sa se bata cu un coleg in timpul meciului!
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 28-a * SERGIU RADU si VLAD MUNTEANU au marcat cate un gol pentru Energie Cottbus, 3-1 in deplasare cu Eintracht Frankfurt. Radu a fost titular, a inscris in minutul 58, pentru 0-1, si a fost schimbat de Shao in minutul 89. Munteanu, si el titular, a marcat in minutul 90+1, pentru 1-3 si a fost schimbat in minutul 90+3 de Brandowski. Pentru Eintracht, ALBERT STREIT a fost integralist * LAURENTIU REGHECAMPF a jucat toate minutele pentru Alemannia Aachen, 1-4 acasa cu Borussia Dortmund * MARIUS NICULAE a lipsit din lotul lui FSV 05 Mainz, 2-3 in deplasare cu VfL Wolfsburg.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 28-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 4-0 acasa cu Kickers Offenbach * MAXIMILIAN NICU a fost titular pentru Wacker Burghausen, 0-0 acasa cu FC Kaiserslautern. Nicu a fost eliminat in minutul 16 pentru cumul de "galbene".
ITALIA, Serie A, etapa a 31-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru AC Fiorentina, 4-0 acasa cu Ascoli. Mutu a ratat un penalty in minutul 21 (sut pe langa poarta), dupa ce tot el fusese faultat in careu de Di Biagio si a fost schimbat in minutul 67 de Jorgensen. La Ascoli, VALI NASTASE a intrat in teren in minutul 46, in locul lui Lombardi * CRISTIAN CHIVU a fost doar rezerva pentru AS Roma, 2-0 in deplasare cu Catania * PAUL CODREA a ramas pe banca de rezerve a Sienei, 2-2 acasa cu Udinese.
ITALIA, Serie B, etapa a 33-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 3-4 acasa cu Mantova (dupa 3-0 in minutul 25!). Patrascu a pasat decisiv la al treilea gol al echipei sale.
SPANIA, Primera Division, etapa a 29-a * LAURENTIU ROSU (foto) a reusit o "dubla" pentru Recreativo Huelva, 4-2 acasa cu Celta Vigo. Rosu a intrat pe teren in minutul 61, in locul lui Sinama-Pongolle, si a inscris in minutele 84 (pentru 2-1) si 86 (pentru 3-1). La Celta Vigo, GABRIEL TAMAS a intrat in in minutul 90, in locul lui Canobbio * COSMIN CONTRA a fost integralist pentru Getafe, 0-2 in deplasare cu Mallorca.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 31-a * FLORIN BRATU a fost doar rezerva la Valenciennes, 0-0 acasa cu Lyon * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 80 pentru FC Nantes, 1-2 in deplasare cu AS St. Etienne. Keseru l-a inlocuit pe D. Payet * DANIEL NICULAE a intrat in minutul 83 pentru Auxerre, 0-0 acasa cu Bordeaux. Niculae l-a inlocuit pe Jelen.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 4-a * RAZVAN COCIS a marcat golul lui Lokomotiv Moscova, 1-2 in deplasare cu Dinamo Moscova. Cocis a fost integralist si a deschis scorul in minutul 30 * POMPILIU STOICA a jucat toate minutele pentru FC Moscova ("galben" in minutul 79), 1-0 acasa in fata lui Kuban Krasnodar * FLORIN SOAVA a fost integralist pentru Spartak Moscova, 2-a acasa cu Luci-Energhia.
UCRAINA, UPL, etapa a 21-a * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru Sahtar Donetk, 2-1 acasa cu Vorskla Poltava. Marica a fost inlocuit in minutul 76 de Vorobei. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a lipsit RAZVAN RAT, accidentat, iar de la Vorskla a absentat CATALIN LICHIOIU * TIBERIU GHIOANE a fost titular pentru Dinamo Kiev, 0-0 acasa cu Metalurg Donetk. Ghioane a fost schimbat in minutul 76 de FLORIN CERNAT. La Metalurg, MARIUS MITU a fost integralist * FLAVIUS STOICAN a lipsit de la Metalist Harkov, 3-1 in deplasare cu Cernomoret Odessa.
BELGIA, Eredivisie, etapa a 28-a * ALIN STOICA a fost integralist pentru KAA Gent, 3-1 in deplasare cu KSV Roeselare.
OLANDA, Eerste Klasse, etapa a 31-a * GEORGE OGARARU a fost integralist pentru Ajax, 2-2 in deplasare cu RKC Waalwijk. Tot pentru Ajax, NICOLAE MITEA a fost rezerva * LUCIAN SANMARTEAN a debutat pentru FC Utrecht, 3-0 acasa cu Willem II Tilburg. Sanmartean a fost titular si i-a lasat locul lui Kruys din minutul 46.
BULGARIA, PFL A, etapa a 21-a * EUGEN TRICA (integralist) si FLORENTIN PETRE (titular, schimbat in minutul 56 de Ododji) au jucat pentru TSKA Sofia, 0-1 acasa cu Levski Sofia.
TURCIA, Super Lig, etapa a 27-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 0-0 acasa cu Antalyaspor * CORNEL FRASINEANU (integralist) si DANIEL PANCU (din minutul 11 in locul lui Hasan Yigit) au jucat pentru Bursaspor, 0-0 in deplasare cu Ankaraspor. Frasineanu va fi sanctionat de conducerea lui Bursaspor pentru ca a vrut sa iasa de pe teren. Romanul s-a certat cu coechipierul sau Ismail Gulduren in minutul 75 si, dupa ce a gesticulat nervos, si-a scos tricoul in dreptul bancii de rezerve si nu a mai vrut sa continue jocul. El a fost calmat cu greu de antrenorul Engin Ipekoglu, iar arbitrul i-a acordat un cartonas galben.
ELVETIA, Challange League, etapa a 24-a * CRISTIAN IANU a fost integralist pentru AC Bellinzona, 1-0 in deplasare cu Yverdon. De la Bellinzona a lipsit ADRIAN PIT, accidentat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.