Antrenorul lui Sahtar a declarat ieri ca fiul sau nu s-a grabit, anuntand ca la finalul acestui sezon va parasi conducerea tehnica a Rapidului: "Razvan nu s-a grabit. Asta este, de aceea e contract, ca sa se termine o data si o data. In cariera noast
Antrenorul lui Sahtar a declarat ieri ca fiul sau nu s-a grabit, anuntand ca la finalul acestui sezon va parasi conducerea tehnica a Rapidului: "Razvan nu s-a grabit. Asta este, de aceea e contract, ca sa se termine o data si o data. In cariera noastra nu se stie niciodata ce va fi. Poti sa ai o serie de doua-trei jocuri cu rezultate mai slabe si se schimba contractul, cariera, totul".
Mircea Lucescu a mai afirmat ca decizia lui Razvan Lucescu de a pleca de la Rapid nu ii va influenta in mod negativ pe jucatorii giulesteni pe acest final de campionat. "Asta este, neatentia unui jucator, cum s-a intamplat in partida cu Steaua, iti marcheaza cariera de antrenor. Pentru portar vine alt meci, uita, ii trece, dar antrenorul ramane cu pierderi. El e cel care sufera. Ce se spune, ca fotbalistii joaca pentru antrenor sunt doar vorbe. Ei joaca doar pentru ei, pentru carierele lor, pentru ca locul 2 si castigarea Cupei Romaniei ii pot ajuta. De aceea spun ca jucatorii de la Rapid sunt acum obligati sa joace pentru locul 2, pentru Cupa, sa demonstreze ca sunt oameni, ca sunt fotbalisti", a mentionat antrenorul lui Sahtar. Intrebat daca exista sanse ca Razvan Lucescu sa se razgandeasca si sa isi prelungeasca intelegerea cu Rapid care expira in vara, Mircea Lucescu a raspuns: "E problema lui. Nu stiu daca se mai razgandeste. Eu m-am bagat o data peste el si nu a fost bine. Acum nu mai are rost. E destul de matur, sta pe picioarele lui, e responsabil, m-am saturat sa se tot spuna ca tatal lui e cel care decide. Si nu in ultimul rand e contractul lui, nu al meu". Referitor la faptul ca principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, ii cauta deja un inlocuitor fiului sau, Mircea Lucescu a spus: "E problema lui Copos. E treaba lui ce face si cu cine vorbeste". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.