Fosta glorie dinamovista, in varsta de 59 de ani, a fost internat de urgenta joi seara la Spitalul Universitar, fiind in coma. "Are o hemoragie cerebrala puternica. Incercam sa-l ducem la Spitalul Clinic Bagdasar, la profesorul Ciurea, dar in acest m
Fosta glorie dinamovista, in varsta de 59 de ani, a fost internat de urgenta joi seara la Spitalul Universitar, fiind in coma. "Are o hemoragie cerebrala puternica. Incercam sa-l ducem la Spitalul Clinic Bagdasar, la profesorul Ciurea, dar in acest moment nu poate fi transportat", a spus Cornel Dinu, care se afla alaturi de Dumitrache in aceste momente.
Medicii sustin ca starea lui Dumitrache este critica, pacientul fiind intubat dupa ce a suferit si un atac cerebral. "Se fac toate eforturile. De ce are el nevoie se gaseste foarte greu in Romania, pentru operatia lui, pentru aceasta masa trombocitara care este foarte scazuta. Medicii fac toate eforturile. Sa speram ca, daca avem putina sansa si cu ajutorul lui Dumnezeu, masa trombocitara va fi operata", a spus Dinu ieri dupa-amiaza. Dumitrache a jucat 31 de meciuri in echipa nationala a Romaniei si a inscris 15 goluri. A facut parte din lotul care a evoluat la turneul final al Cupei Mondiale din 1970. In 357 de meciuri disputate in Divizia A a inscris 170 de goluri. Dumitrache a fost golgeterul primei ligi in 1969 si 1971. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.