07.04 2007 - Tabara de Baza Plaza Romania

* Teo Vlad: Astazi cred ca bucatarul ne-a programat post negru, pentru ca e 11 a.m. si inca nu a venit micul dejun. Mai rabdam un pic, dar cred ca intr-o ora o sa iesim la vanatoare... Prima ti
07.04 2007 - Tabara de Baza Plaza Romania

* Teo Vlad: Astazi cred ca bucatarul ne-a programat post negru, pentru ca e 11 a.m. si inca nu a venit micul dejun. Mai rabdam un pic, dar cred ca intr-o ora o sa iesim la vanatoare... Prima tinta cred ca va fi curierul cu mancarea. Astazi destul de pustiu prin jur, probabil lumea sta cuminte acasa si face cozonaci, prepara mielul fiecare cum stie si termina in ultimul moment curatenia de Paste. Noi am renuntat la ideea asta, am ajuns la concluzia ca la noi e curat tot timpul si nu mai e nevoie. Am cam inceput sa numaram zilele, au ramas cinci cu asta. De Inviere am inteles ca vom primi cele necesare, cum ar fi lumanari, oua rosii si recuzita completa.

Deja cred ca asta e prima zi care va incepe sa treaca mai greu si cu mai multe intrebari, nelinisti launtrice, dor de iubite, familie... Oricum stim ca sunt acolo jos, acasa, ne sustin si mai ales, ne accepta. Executam in continuare programul de filme, carti, reviste, plimbare in cerc in "curtea interioara". Deja citim aceleasi lucruri, cred ca o sa le invatam pe de rost.

Bine macar ca vremea e prietenoasa, e soare, senin, vantul adie usor si e destul de placut sa stai afara, unde cred ca o sa ne mutam in curand.Va doresc o zi buna si un Paste cu ce va trebuie.

* Catalin Onceanu: Sambata? Oricum e ora 11.39 si micul dejun nu a ajuns inca. Dar cred ca e indicat ca azi sa tinem post negru si asa nici macar in saptamana mare nu am putut face acest lucru. Pe vremea cand locuiam cu parintii, era o constrangere. Acum sunt mare si... Dar era bine. Era o zi plina de miscare in casa, plamaditul cozonacilor, vopsitul oualelor, pasca. Interesant, cat de importante devin atunci cand lipsesc.

Sa spun cateva cuvinte despre Paste? Nu sunt un om religios, pentru mine sunt prea mari incertitudinile in acest sens. Oricum o buna ocazie pentru a se reuni familia. Anul asta din pacate nu voi fi alaturi de ei, dar cu siguranta voi avea alta ocazie.

... si totusi micul dejun se incapataneaza sa ajunga si la noi.

Uimitor insa parcarea la Mall e aproape goala, foarte curios. Oricum vremea e frumoasa insa bate vantul.

Cu toate ca ma gandeam mai demult la o iesire in Himalaya, aici am avut ragazul de a cauta destul de multe informatii pe net, de a gasi preturi, de a discuta cu Teo amanuntele unei ture la peste 8000m altitudine. Timp pentru pregatire ar fi, mai trebuiesc banii :-) dar merita.

Urmarim desfasurarea evenimentelor pe Dhaulagiri, unde e si prietenul nostru Horia Colibasanu, si ii tinem pumnii.



Urmareste transmisia live prin webcam

Urmareste transmisia live prin webcam (link direct)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.