Cei doi alpinisti romani, Teofil Vlad si Catalin Onceanu, isi continua pentru „Cotidianul" jurnalul de cort inceput in parcarea Mall Plaza. In plin Bucuresti, temerarii testeaza pentru Discovery efectele izolarii dintr-o tabara de baza montana.06.04 2007 - Tabara de Baza Plaza Romania

* Teo Vlad: Vinerea Mare…cred ca azi o sa fie apogeul cumparaturilor si o sa vedem puhoi de lume. Noi, din punctul asta de vedere, nu ne facem griji, am scapat. Vom recupera dupa Sarbatori.

Starea de lene tipic romaneasca s-a instalat acut… ne-am propus ca la 11 sa iesim din cort… nu am facut-o. Ne-am propus acum vreo trei zile sa facem ceva exercitii, niste flotari, abdomene, de-astea. Iar am lasat-o moarta. Ne e bine asa, vegetand. Urmaresc atent vanzoleala din jur, cu binoclul de sus si ma gandesc la linistea de pe munte. Dar sper ca vom ajunge acolo destul de curand.

Caldura de azi ne toropeste, dar e o toropeala placuta. Deocamdata nu simt stres sau altceva de genul asta. Savurez odihna de care am parte si incerc sa incarc bateriile cat pot de mult. Imi ocup timpul cu reviste, filme, messenger si am convingerea ca o sa o scoatem bine la capat si de pe acest "munte". Poate ne vom mobiliza la o ordine in tabara de baza de Paste, desi nu e musai. Ard etapele Ma gandesc la cozonaci si vin direct. Poate ajung si la noi. Sau poate mai prindem. Oricum e bine. E drept ca nu am mai facut Pastele in mijlocul orasului in cort, dar va fi si asta o experienta. Care se va incheia cu bine in mod sigur.

Ma gandesc la Horia Colibasanu care chiar este in tabara de baza de la poalele lui Daulaghiri, departe de casa. Sarbatori Fericite si mult noroc, Horia!

* Catalin Onceanu: Daca ieri (joi - n.r.) am avut o zi foarte capricioasa care ne-a tinut in cort aproape tot timpul, prognoza de azi pare a fi imbucuratoare. In cort nu se pot intampla multe lucruri si timpul trece parca mai greu. Mi s-a parut frumos si incurajant gestul unor trecatori care ne-au salutat si incurajat. Sa-i trecem insa cu vederea pe cei care nu au stat 7 ani pe acasa ci au scapat prea devreme pe strazile bucurestiului.

Azi vremea se anunta a fi frumoasa cu o temperatura maxima de 19 grade. Cu siguranta dupa ora pranzului ne vom muta afara din cort.

E foarte frustrant sa stii ca acum e inceput de weekend si vine Pastele, prietenii pleaca la munte si ca eu ies din cort in acelasi decor urban. O adevarata provocare psihologica.

Ne asteptam ca azi "hiena de mall" sa apara in numar mai mare prin imprejurimi, insa cu siguranta dupa ora pranzului.Urmareste transmisia live prin webcam

Urmareste transmisia live prin webcam (link direct)