Cei doi alpinisti romani, Teofil Vlad si Catalin Onceanu, isi continua pentru „Cotidianul" jurnalul de cort inceput in parcarea Mall Plaza. In plin Bucuresti, temerarii testeaza pentru Discovery efectele izolarii dintr-o tabara de baza montana.

* Catalin Onceanu: Am decis ca nu vom mai urmari cu binoclul orice, ci doar ce vine spre noi, asta pentru ca binoclul nostru are doar 4x. Ne-ar trebui ceva mai performant. Plaja. Soarele la amiaza ne-a toropit, am scos laptopul si webcamul afara si ne-am tolanit pe izoprene. Chiar daca vremea e excelenta, noi nu vom parasi Base Camp-ul. Si ii tin pumnii lui Horia Colibasanu pe Dhaulagiri.

* Teo Vlad: Ieri (miercuri - n.r.) a fost soare, frumos, cer albastru, priveliste minunata spre mall. Fetite cu fustite, pentru care clar a venit primavara. Astazi (joi - n.r.) nu imi vine sa ies afara din cort, bate un vint ingrozitor afara care pare ca o sa ne zboare de aici cu cort cu tot. Cu toata vremea de afara, moralul e ridicat. Suport destul de bine izolarea. Pofta de ris nu e egalata decit de foamea care creste in fiecare secunda, asteptind micul-dejun care intirzie cel putin o ora zilnic. Uite ca a venit. Incredibil, dar timpul parca a trecut destul de repede, evident e doar o senzatie, azi este a saptea zi aici. Inca nu am senzatia apasatoare de care mi-era teama ca se va instala destul de repede. E drept ca mai sint sapte zile, insa nu imi fac probleme ca situatia se va agrava.Urmareste transmisia live prin webcam

Urmareste transmisia live prin webcam (link direct)