Gabriel Trandafir si Lucian Mocanul, jucatori legitimati de Volei Club Municipal Ramnicu Sarat, au murit in noaptea de miercuri spre joi in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc in comuna Caldarusanca. Alaturi de ei a murit si o tanar
Gabriel Trandafir si Lucian Mocanul, jucatori legitimati de Volei Club Municipal Ramnicu Sarat, au murit in noaptea de miercuri spre joi in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc in comuna Caldarusanca. Alaturi de ei a murit si o tanara, care era prietena lui Cristian Porumbescu, un al treilea voileibalist, ajuns in stare foarte grava la spitalul din Buzau, iar de ieri la terapie intensiva la Spitalul de Urgenta Floreasca. Conform politistilor, Skoda Octavia condusa de Porumbescu, sofer incepator, care se pare ca a pierdut controlul volanului, s-a intors cu 180 de grade pe sosea si a fost lovita in plin de un tir care circula regulamentar. In urma impactului, cei trei au murit pe loc, iar Porumbescu se afla ieri dupa-amiaza in stare foarte grava, medicii de la Urgenta aratandu-se extrem de rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Primaria din Rm. Sarat a decis ieri sa ajute familiile indoliate cu cate 50 de milioane de lei vechi si sa suporte si cheltuielile de inmormantare. Vestea tragicului accident l-a bulversat pe Marcel Popescu, comandantul CS Dinamo. "Amandoi jucatorii erau ai nostri, doar ca i-am imprumutat ca sa joace, iar in vara urmau sa revina la clubul nostru, la care erau inca de la juniori. Imediat ce am aflat de accident au plecat intr-acolo antrenorii nostri si mi-au spus ca acidentul a fost groaznic. Probabil ca au avut si viteza, or fi fost obositi, au intrat cu masina pe contrasens sub un TIR. Mare pacat, pentru ca au fost doar niste copii de 20-21 de ani. Copii cuminti! Am inceput anul cu tragedia petrecuta cu Maria Cioncan si iata, inca una de proportii pentru clubul nostru, dar si pentru sportul romanesc", a spus Popescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.