Derby-ul campionatului o gaseste pe Steaua decimata de accidentari si suspendari, iar pe Dinamo, fara victorie in retur, traversand o acuta criza de forma. "Cainii" alearga dupa o victorie  Socul Ligii 1, care va avea loc in aceasta seara pe St
Derby-ul campionatului o gaseste pe Steaua decimata de accidentari si suspendari, iar pe Dinamo, fara victorie in retur, traversand o acuta criza de forma. "Cainii" alearga dupa o victorie  Socul Ligii 1, care va avea loc in aceasta seara pe Stadionul Steaua, de la ora 19:00, in direct la Kanal D, reprezinta o piatra de incercare pentru tehnicienii celor doua formatii, Cosmin Olaroiu si, respectiv, Mircea Rednic. Chiar daca succesul repurtat in Giulesti, 3-2 cu Rapid, le-a mai descretit putin fruntile "ros-albastrilor", antrenorul acestora tot este bantuit de griji. De partea cealalta, Mircea Rednic nu si-a cristalizat nici el primul unsprezece, avand inca destule semne de intrebare, cel putin la alcatuirea liniei ofensive.  STEAUA. Fara Dica, Oprita, Ghionea si Ov. Petre, toti accidentati, St. Stancu, Goian si G. Coman, suspendati, lui Oli ii vine foarte greu sa incropeasca o formula competitiva. Lista absentilor in tabara Stelei ar fi putut fi chiar mai mare, insa Radoi si Thereau, care acuza la randul lor probleme medicale, tin mortis sa fie pe teren din primul minut, acestia urmand sa joace cu infiltratii. "Steaua este gazda si are un mic avantaj, iar victoria din Giulesti cred ca a facut-o favorita in acest meci", este de parere presedintele LPF, Dumitru Dragomir.  DINAMO. Pentru ca este in conflict deschis cu unii dintre actionari, care i-au reprosat faptul ca nu a stiut sa-i tina concentrati pe jucatori, Rednic isi doreste o victorie pe terenul Stelei chiar mai mult decat directorul general Cristi Borcea. "Puriul" are insa destule batai de cap, cele mai mari dandu-i-le alegerea jucatorului care sa faca cuplu in atac cu Niculescu. Dintre solutiile avute la dispozitie, Danciulescu, Liviu Ganea si Mendy, Rednic a optat in cele din urma, din cate se pare, pentru prima, considerand ca experienta lui Danciu-gol poate fi hotaratoare la acest nivel. "Dinamo nu e campioana", a tinut sa-i avertizeze seful LPF pe "caini".     "NU E CRIZA"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.