"Peste 24.000 de politisti, 3000 de jandarmi, 5300 de politisti de frontiera si 3000 de lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta vor veghea pe timpul Sfintelor sarbatori de Pasti la respectarea ordinii si sigurantei civice in l
"Peste 24.000 de politisti, 3000 de jandarmi, 5300 de politisti de frontiera si 3000 de lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta vor veghea pe timpul Sfintelor sarbatori de Pasti la respectarea ordinii si sigurantei civice in localitatile urbane si rurale, in zona lacasurilor de cult, a statiunilor turistice, a zonelor de agrement, precum si la derularea in conditii de maxima fluenta a traficului in punctele de trecere a frontierei", anunta MAI. Totodata, la structurile teritoriale au fost elaborate planuri de actiune pentru fortele de ordine si echipele de specialisti din zonele unde vor avea loc manifestari religioase, activitati turistice si culturale, precum si pentru prevenirea actiunilor care ar putea pune in pericol ordinea publica si siguranta cetatenilor. Coordonarea activitatilor va fi asigurata de Departamentul Ordine si Siguranta Publica al MAI. Metroul bucurestean va circula, in noaptea de Inviere, pe toate magistralele, intre orele 23.00 si 5.00, la un interval de aproximativ 20 de minute. In perioada Sarbatorilor Pascale (7-9 aprilie), trenurile de metrou vor circula la un interval de aproximativ 9-12 minute. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.