Conducerea clubului constantean a depus ieri, la Comisia de Disciplina, un memoriu impotriva patronului de la FC Arges, prin care solicita suspendarea si penalizarea oficialului pitestean.
"Este pacat ca la un astfel de nivel au loc astf
Conducerea clubului constantean a depus ieri, la Comisia de Disciplina, un memoriu impotriva patronului de la FC Arges, prin care solicita suspendarea si penalizarea oficialului pitestean.
"Este pacat ca la un astfel de nivel au loc astfel de incidente, si ca patronul lui FC Arges a facut astfel de afirmatii calomnioase ca noi am fi dat bani la arbitri, ca am fi vorbit cu Politia. Poate la el, la Arges, sa se intample asa ceva, toate acestea sunt minciuni. Solicitam suspendarea si penalizarea lui Cornel Penescu in urma afirmatiilor. In cazul in care nu se va lua nici o masura la Comisia de Disciplina, vom inainta memoriul la urmatoarele foruri competente, inclusiv la instantele civile", a declarat ieri presedinte executiv al lui FC Farul, Florentin Chiforeanu. Conducerea clubului de pe Litoral reclama afirmatiile mincinoase, jignitoare si nepotrivite mediului urban facute de Penescu, trimitand in acest sens o caseta cu inregistrarile declaratiilor facute de acesta la diferite posturi de televiziune. Penescu a fost urmarit si blocat luni de echipaje de politie pe raza judetului Constanta, deoarece nu a oprit la semnalizarea agentului de circulatie. Finantatorul pitesenilor, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bucuresti, nu a oprit la semnalul agentului de circulatie din Valul lui Traian, in dreptul kilometrului 252, si a fost urmarit de politie, fiind oprit la intrarea in Basarabi. El a fost urmarit de doua echipaje de politie de la Valul lui Traian si oprit cu ajutorul unui al treilea echipaj la Basarabi. Lui Penescu i-a fost retinut permisul pe 30 de zile, dupa ce fusese inregistrat de aparatul radar cu o viteza de 131 de kilometri. Daca ar fi oprit la semnalul agentului, lui Penescu i s-ar fi dat doar o amenda si puncte de penalizare, deoarece a depasit viteza regulamentara cu 40 de kilometri. Penescu se intorcea de la Constanta, unde FC Arges a terminat la egalitate, duminica seara, scor 1-1, partida cu FC Farul, din etapa a 24-a a Ligii I. Penescu a declarat ca a fost victima unor "abuzuri de neimaginat" din partea angajatilor politiei constantene. De asemenea, Penescu s-a legat de arbitraj, fiind de parere ca acesta a fost influentat de interventiile oficialilor constanteni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.