Banii platiti de Ajax au intrat in conturile lui Dinel Staicu.

Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) a FRF a hotarit, ieri, ca Universitatea Craiova sa ii plateasca echipei FCM Resita banii datorati din transferul lui Cristian
Banii platiti de Ajax au intrat in conturile lui Dinel Staicu.

Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) a FRF a hotarit, ieri, ca Universitatea Craiova sa ii plateasca echipei FCM Resita banii datorati din transferul lui Cristian Chivu la Ajax, obligindu-i astfel pe olteni sa ia act de decizia TAS data in acest caz. Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) a FRF "ia act de sesizarea clubului FC Municipal SA Resita, cu privire la punerea in executare a Hotaririi TAS din data de 30.01.2007, si obliga clubul SC FC U Craiova SA la plata sumei datorate catre gruparea resiteana, in urma transferului jucatorului Cristian Chivu la clubul olandez AFC Ajax Amsterdam", se arata intr-un comunicat publicat marti pe site-ul FRF.

La rindul sau, si FCM Resita va fi penalizata, tot pentru neplata unui jucator. "Incepind cu ziua de 03.04.2007, FC Municipal SA Resita este sanctionata cu neprogramarea in campionatul Ligii a II-a, Seria a 2-a, pina la achitarea integrala a datoriei catre jucatorul Alin Gurici", se precizeaza in comunicatul FRF, care publica decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului. O alta echipa care va fi penalizata pentru neplata unor datorii este "SC FC Politehnica Timisoara SA, sanctionata cu neprogramarea in campionatul Ligii a III-a, Seria a 2-a, pina la achitarea integrala a datoriilor catre CS ICSIM Bucuresti". Potrivit deciziei Comisiei pentru Statul Jucatorului, aceasta decizie va intra in vigoare incepind cu ziua de 03.04.2007. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.