Fundasul Romaniei si al Romei a jucat pentru prima data dupa fractura de piramida nazala, descurcandu-se bine in meciul egal cu Milan.
ITALIA, Serie A, etapa a 30-a * CRISTIAN CHIVU a revenit pe teren la o luna de la fractura de piramida nazala
Fundasul Romaniei si al Romei a jucat pentru prima data dupa fractura de piramida nazala, descurcandu-se bine in meciul egal cu Milan.
ITALIA, Serie A, etapa a 30-a * CRISTIAN CHIVU a revenit pe teren la o luna de la fractura de piramida nazala suferita pe 7 martie, in meciul cu Lyon. Fundasul roman a jucat toate minutele cu o masca pe fata pentru AS Roma, care a remizat pe teren propriu cu AC Milan, scor 1-1, si a primit un cartonas galben * PAUL CODREA a fost suspendat si nu a evoluat pentru Siena, care s-a impus cu 1-0 pe terenul Regginei.
ITALIA, Serie B, etapa a 30-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 0-1 pe terenul lui Lecce.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 27-a
u VLAD MUNTEANU si SERGIU RADU au fost titulari pentru Energie Cottbus, care a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Werder Bremen, a doua clasata in campionat. Munteanu a ramas pe teren tot meciul, in timp ce Radu a fost inlocuit in minutul 64 cu Gunkel * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, care a pierdut cu 1-3 partida disputata pe terenul lui VfB Stuttgart. Mijlocasul roman a pasat decisiv la golul echipei sale si i-a lasat locul lui Ozgen, in minutul 88 * Fara MARIUS NICULAE pe teren, FSV Mainz a pierdut acasa cu 1-3 intalnirea cu Bayer Leverkusen.
POLONIA, Ekstra Klassa, etapa a 19-a
u EMILIAN DOLHA a jucat toate minutele pentru Wisla Cracovia, care a remizat, scor 0-0, in deplasare, cu Korona Kielce. Tot la oaspeti, HRISTU CHAICU nu a fost folosit deloc.
ISRAEL, prima liga, etapa a 26-a * ZENO BUNDEA a marcat un gol pentru Maccabi Netanya, in meciul castigat pe teren propriu, cu Ashdod SC, cu scorul de 2-1. Bundea a inscris in minutul 17 golul de 2-1, care a adus victoria echipei pentru care a mai jucat si ADRIAN PITU.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 22-a * ION IBRIC, MARIUS RADU, LAURENTIU RUS, LUCIAN MUNTEANU si CRISTIAN CIGAN au fost titulari pentru Sopron, care a pierdut cu 2-3 pe teren propriu cu REAC. Ibric a primit un cartonas galben in minutul 59, Cigan a fost inlocuit in minutul 74, in timp ce al saselea roman legitimat la Sopron, ALEXANDRU DRAGOMIR, nu a fost inclus in lot.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 23-a
u CRISTIAN IANU a fost integralist pentru Bellinzona, 1-1 acasa cu Kriens. ADRIAN PIT, celalalt jucator roman din lotul gazdelor, nu a fost inclus in lot.
RUSIA, prima liga, etapa a 3-a * POMPILIU STOICA a jucat toate minutele pentru FC Moscova, 0-0 pe terenul lui Krilia Sovietov Samara * RAZVAN COCIS a fost rezerva si a intrat in repriza a doua pentru Lokomotiv Moscova, care a pierdut cu 0-2 meciul jucat pe terenul rivalei TSKA.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 27-a * ALIN STOICA a marcat un gol pentru KAA Gent, care a remizat pe terenul lui FC Bruxelles, scor 1-1. Fostul international roman a jucat toate minutele si a reusit sa egaleze in minutul 88.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.