Iancu aduce Fiorentina la Timisoara cu o zi inainte ca echipa CFR Cluj sa joace amical cu Benfica Lisabona.

Nationala de fotbal a Romaniei a inlocuit traditionalele miute cu Cipru cu amicale impotriva Spaniei, Frantei, Germaniei sau Italiei, ultimul reprogramat pentru vara anului viitor. Nici echipele de club nu tin stacheta mult mai jos. Dinamo a jucat cu vechii sateliti din perioada comunista pentru a-si mai vinde din fulare ramase pe stoc in Dinamobil, Flacara Moreni si FC Cimpina, dar si cu Levski Sofia, formatie care s-a duelat in acest sezon de Liga Campionilor cu Barcelona, Chelsea sau Werder Bremen, in pauza competitionala generata de meciurile tricolorilor in preliminariile Euro 2008.

Mutu revine la Timisoara

Din spate vin tare Poli Timisoara si CFR Cluj. Dupa ce acum doi ani a adus Juventus Torino pe Bega, iar anul trecut s-a pregatit cu Roma lui Cristi Chivu, oamenii din stafful lui Marian Iancu negociaza cu noua echipa a lui Adrian Mutu, Fiorentina, pentru un meci de verificare. Acesta ar urma sa se desfasoare pe 22 iulie, in nocturna, costurile legate de organizarea partidei si onorariul pretins de Fiorentina ridicindu-se la aproximativ 200.000 de euro. Oficialii clubului banatean, care au semnat un protocol de colaborare cu formatia din Florenta inca din februarie, in timpul cantonamentului de la Montecatini, se vor deplasa saptamina viitoare in Italia pentru semnarea contractului. Conform site-ului suporterilor „viola", partida de verificare este posibila si datorita faptului ca in acea perioada Fiorentina se va afla in cantonament intr-o localitate din Austria.

Centenar de lux la Cluj

Cu o zi inainte, CFR Cluj are programat de la ora 21.00, cu prilejul centenarului, un meci cu formatia care detine recordul mondial in ceea ce priveste numarul de fani platitori de cotizatie, Benfica Lisabona. La patrulaterul din iulie au mai fost invitate Lazio Roma si Portsmouth, la unul dintre aceste meciuri ardelenii urmind sa-si inaugureze si instalatia de nocturna. Va fi prima investitie majora in infrastructura, Comisia de Urbanism si Amenajare a Teritoriului din cadrul Primariei Cluj-Napoca aprobind ieri modernizarea arenei din Gruia pentru o capacitate de 21.500 de locuri pe scaune.