* Pe National TV, duminica, pe la prinz, Irina Loghin cinta inconjurata de vreo 15 copii. Ea era imbracata in costum national, pustii erau imbracati sport si foarte colorat, ea dadea maruntel din buze, aia mici taceau, dar, cu picioarele bine infipte in podeaua studioului, se unduiau cind spre stinga, cind spre dreapta, ca si cum ar fi fost batuti de vint. Combinatia arata ciudat si destul de caraghios, mama adoptiva a lui Fuego si juniorii cu pricina fiind rupti din filme complet diferite si alaturati in acelasi scenariu conform unei logici care imi scapa cu desavirsire. Oare sa-si fi angajat Irina Loghin trupa de dansatori minori, dar sa nu fi avut bani decit de unii fara costume populare, care nici macar nu stiu sa danseze?

* Mai sint doua saptamini pina la Paste, dar deja oamenii dintr-o reclama ne ureaza, de citeva ori pe zi, „Hristos a-nviat!". In aceste conditii, dati-mi voie sa fiu putin contrariata ca, desi nici pina in decembrie 2007 nu mai e foarte mult, n-a aparut inca nimeni care sa ne ureze „Craciun fericit!".

* Ce-mi plac mie textele prezentatorilor de la emisiunile specializate in adulter! Mor dupa ele. Acum citeva zile, de exemplu, l-am auzit pe numitul Adascalitei de la „Test de fidelitate" spunindu-i unei femei care tocmai isi prinsese sotul in bratele unei ispite: „Doamna Cutarescu, ma bucur c-ati apelat la noi". Mi-a parut rau ca omul n-a fost si mai explicit: „Ma bucur c-ati apelat la noi, dar nu atit pentru dumneavoastra, care, in felul asta, v-ati distrus familia, nervii si viata, cit pentru noi, cei de la Antena 1, care facem bani din nefericirea si prostia oamenilor care apeleaza la serviciile noastre"…