Teo a lansat Romantica la sala de bal Turabo intr-o atmosfera roz, cu trandafiri si mari emotii.

Cu toata echipa imbracata de gala, aproape in exclusivitate in negru, Teo Trandafir abia isi tinea emotiile sa nu-i scoata inima din piept, cind valurile de invitati conexati la showbiz au inceput sa curga in sala de bal Turabo. „Iti dai seama ca nu lansezi in fiecare zi o televiziune care a fost facuta pentru tine!", justifica ea navala angoaselor de tot felul. Si-a dat si un termen in care o sa termine cu ele: „Doua saptamini sa traiesc sa vad televiziunea asta ca merge si atunci o sa stiu daca am fost cea mai proasta sau cea mai isteata ca am facut pasul asta!". Teo va modera un show de luni pina vineri intitulat „TeoViziunea live".Mircea Radu, unul dintre putinii colegide showbiz ai lui Teo, care a indraznitsa vina la lansarea postului Romantica.Ionut Dolanescu de la Departamentul Vedetesaruta mina care il hraneste. La Romantica, toata lumea viseaza

De cite ori a putut, Dana Deac a facut scut in jurul lui Teo cu o armata de complimente de ocazie: „Teo, trebuie sa-ti multumesc si tie, cum i-am multumit si Catincai (n.r. - Catinca Roman), la zece minute dupa ce am cunoscut-o, ca exista! Mi-am gasit un suflet pereche!", i-a comunicat sefa de la TVR 1, dupa ce o felicitase de nenumarate ori ca e foarte frumoasa. Cind Oanei Sirbu, „Doamna de la ora 5", i s-a pus intrebarea-slogan a postului Romantica „Mai stii sa visezi?", vedeta liceenilor de acum 20 de ani a aratat pe loc ca sloganul postului pare rupt din sufletul ei: „O, dar eu si acum visez! Ti se pare ca sint aici, cu tine?".

Teo si-a prezentat ca pe un curcubeu echipa, „fiecare cu nuanta lui", in aplauzele invitatilor, printre care se numarau Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Peter Imre si sotia Marina Melescanu, Mircea Radu sau Daciana Sirbu, dupa care a pus in drepturi pe scena trupa Holograf.

Picanterii de seara

Ioana Oprea, prezentatoarea stirilor din serile de weekend de la Romantica, vorbeste despre viata ei profesionala: „E o seara romantica, pentru ca ati fost intimpinati cu lumini roz si trandafiri. Sintem o echipa aleasa pe criteriul acesta. Jurnalul pe care eu il voi prezenta nu va fi unul foarte dur, ci care e mai potrivit cu firea mea mai blinda!". Daca se va lua in calcul si o stire de scandal politic, Ioana Oprea stie ce tratament i se va aplica pentru a fi bine primita de publicul-tinta al postului, femeile de peste 35 de ani: „Probabil va fi presarata cu tot felul de picanterii!".Decolteul Anei Prodan a facutinconjurul camerelor de filmat.Dans de odinioara preferatde Romantici. Toata echipa de pe sticla de la Romantica s-a insirat in linie dreapta in fata scenei, cintind cu entuziasm impreuna cu Holograf „Vreau o minune in viata mea!": Ana Maria Prodan, Catinca Roman si Nicoleta Voica, prezentatoarele matinalului „Ca-n Cana", Andreea Banica si Ionut Dolanescu, prezentatorii de la Departamentul Vedete, Oana Sirbu si Catalin Crisan, gazdele emisiunii interactive „Doamna/Domnul de la ora 5", Irina Reisler pentru „Supravietuitorii", Raluca Moianu de la show-ul lacrimilor „Iarta-ma!", popa Marius Ciprian Pop, gazda emisiunii de folclor „Mindre-s cintecele noastre", sau Gelu Voicu de la „Prima iubire". Oana Zavoranu, vedeta telenovelei „premium" „Oana", inspirata din viata ei de glamour si zbucium, nu a aparut.

Atractii Romantice Punctele de rezistenta ale grilei Romantica TV se anunta: „TeoViziunea" lui Teo Trandafir, de luni pina vineri, in direct, de la ora 20.00, „Doamna/Domnul de la ora 5", de luni pina simbata, tot in direct, dar si „Iarta-ma!", emisiunea-emblema a Ralucai Moianu, programata duminica, in prime time. Interesante se anunta matinalul „Ca-n Cana", cu Nicoleta Voica, Ana-Maria Prodan si Catinca Roman, care intra in emisie zilnic, mai putin simbata si duminica, de la ora 9.00, dar si „Departamentul Vedete", o emisiune duminicala de la ora 21.30, prezentata de Andreea Banica si Ionut Dolanescu.