Van Basten l-a pierdut pe cel mai bun portar al sau pentru meciul cu Romania. Van der Sar nu s-a refacut dupa accidentarea suferita acum o saptamana, la incalzirea pentru meciul dintre Manchester si Middlesbrough, si nu va mai ajunge in Olanda pentru
Van Basten l-a pierdut pe cel mai bun portar al sau pentru meciul cu Romania. Van der Sar nu s-a refacut dupa accidentarea suferita acum o saptamana, la incalzirea pentru meciul dintre Manchester si Middlesbrough, si nu va mai ajunge in Olanda pentru meciul cu "tricolorii".
Edwin van der Sar a iesit din calculele olandezilor pentru meciul de sambata cu Romania, dupa ce nu a putut fi refacut. Accidentat la coapsa la incalzirea meciului echipei sale de club, Manchester United, cu Middlesbrough, in Cupa Angliei, liderul de selectii al batavilor nu a putut fi recuperat, iar Van Basten a anuntat aseara ca nu va miza pe serviciile sale in partida de la Rotterdam, urmand ca in cazul in care va fi util sa il convoace pentru jocul de miercurea viitoare, din Slovenia. Selectionerul olandez nu a chemat pe nimeni in locul lui Van der Sar, fiindca isi luase masuri de precautie din timp, avand trei portari in lot. Iar la meciul cu Romania va ramane cu Stekelenburg (Ajax) si cu Timmer (Feyenoord), dintre care va alege titularul. Indisponibilitatii portarului i se adauga cele mai vechi, ale lui Van Persie, Van Bommel si Van Nistelrooy, ultimii doi refuzand sa mai raspunda la convocari. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.