Simbata, la ora 18.00, un sfert de ora am fost in culisele „Megastar", emisiune Prima TV. Am vorbit cu o parte dintre concurenti. Apoi, m-am uitat la „Megastar" de la televizor. A prezentat Andreea Raicu. Apoi, concurentii si-au facut numerele.

Ora 18.00. De vorba cu concurentii:

Brigitta Szebenyi - Arad: „Sint in galben acum. E culoarea anului, mi-a spus doamna stilista de la «Megastar». Nu asa o sa ies pe scena, pe scena voi avea o rochie cu buzunarase mai rock asa si pantofi cu toc. Blonda m-am facut la un salon specializat, mi-am schimbat lookul, cu totii am trecut prin aceste transformari, asta este. Sintem insa aceeasi, ca oameni. Si machiajul e mai puternic, bine, eu nu l-as face asa zilnic, dar am aflat ca asa se face, pentru televizor. Am invatat multe aici la «Megastar». Am progresat si in tehnica vocala. E bine la «Megastar» din acest punct de vedere si avem un program bine stabilit de producator. Nu avem de ce sa ne plingem, cine nu munceste nu are, daca vrea ceva in viata, nu? Ce vrem? O lansare in lumea muzicii, nu neaparat marele premiu «Megastar», ca poti cistiga si poti sa nu te lansezi in muzica."

Anita Kovacs - Oradea: „Nu m-am incruntat, nu, trebuie sa fiu vesela azi, e ziua concursului, trebuie sa dam ce-i mai bun din noi, chiar daca sintem tristi. Toti vrem sa fim foarte buni, toti vrem sa raminem in concurs cit mai mult. Apropo de ce spunea Brigitta, eu cred ca unele sfaturi le urmam, altele nu, asta e, nu putem ajunge un sablon si cred ca fiecare trebuie sa-si puna in valoare si personalitatea. Eu vin din Ardeal. Noi acolo sintem mai linistiti, or, aici, la Bucuresti, lumea e mai agitata, nimeni nu are timp sa stea dupa tine, trebuie sa faci, la timp, ce ti s-a spus."

Alexa Niculae - Bucuresti: „Buclele le am de acasa, stilistii m-au vopsit, m-au inchis foarte mult la par. In concursul asta trebuie sa abordezi cit mai multe stiluri, asta presupune un Megastar. Din pacate, toti ne compara, ca noi copiem pe nu stiu cine, imitam pe nu stiu care. E mare lucru ce facem noi aici. E foarte greu sa cinti astfel de piese. Fiecare vine cu ceva al lui."

Claudiu Mirea - Craiova: „Nu mi se pare ca imitam pe cineva, cum se spune. Este o emisiune unde cintam piese cit mai diverse. Sint eu insumi. Fac cum simt pe scena."

Ora 20.00. Pe televizor, concurentii cintind si dansind Imnul „Megastar", in deschiderea emisiunii:

„Atit de aproape si totusi atit de departe

Ca sa ajung la eaaaa,

La steaua mea.

Dadada, e sansa vietii mele".Intra in scena Andreea Raicu, prezentatoarea „Megastar": „Buna seara, buna seara dragilor, v-ati descurcat minunat, dar a venit timpul sa va trimit in culise unde va e locul si de unde veti veni la semnul meu". Incepea o noua editie „Megastar", emisiunea de gasire si lansare a vedetelor in showbiz.