Finantatorul stelist a declarat ieri ca nu este de acord cu angajarea unui psiholog la echipa sa si a adaugat ca nu va recurge niciodata in viata sa la un astfel de specialist. Intrebat daca managerul general Mihai Stoica intentioneaza sa aduca un ps
Finantatorul stelist a declarat ieri ca nu este de acord cu angajarea unui psiholog la echipa sa si a adaugat ca nu va recurge niciodata in viata sa la un astfel de specialist. Intrebat daca managerul general Mihai Stoica intentioneaza sa aduca un psiholog la echipa pentru a ajuta la iesirea din criza de rezultate in care se afla, Gigi Becali a raspuns vehement: "Taci, mai, din gura, cum o sa faca asa ceva? Asta-i minciuna, ce sa caute psiholog la mine la echipa? Niciodata-n viata mea!"
Gigi Becali a mai spus ca Olaroiu nu mai este in spericol de a fi demis, desi dupa egalul de la Constanta il avertiza pe antrenor ca mai are trei meciuri la dispozitie pentru a redresa echipa. "Olaroiu nu mai este in pericol. Va castiga. N-a fost niciodata in pericol. A fost un mesaj la care s-a raspuns, ati vazut ce a zis Radoi, jucatorii vor juca si pentru el. Asta a si fost intentia mea, sa le imprim un spirit de solidaritate in jurul lui Olaroiu. Vor juca altceva", a spus Gigi Becali. Acesta este convins ca jucatorii stelisti au inteles mesajul sau din sedinta de luni. "Eu nu transmit niciodata mesaje care sa nu fie intelese. O sa vedeti la Craiova ce se va intampla. Daca se poate ca Steaua sa faca trei victorii consecutive? 12, 14 victorii trebuie sa avem, nu trei! O sa vedeti ce se va intampla cu Steaua de acum incolo. O sa-l vedem pe Elton, nu pot spune ceva daca nu l-am vazut cum joaca. Steaua va juca foarte spectaculos", a mai spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.