Fiscul a mai avut in 2005 o actiune de sechestrare asupra bunurilor mobile si drepturile de detinere a jucatorilor insa, dupa contestatia depusa de Iancu, Judecatoria Timisoara a mentinut sechestrul doar pe bunurile mobile, admitand cererea clubului
Fiscul a mai avut in 2005 o actiune de sechestrare asupra bunurilor mobile si drepturile de detinere a jucatorilor insa, dupa contestatia depusa de Iancu, Judecatoria Timisoara a mentinut sechestrul doar pe bunurile mobile, admitand cererea clubului privind jucatorii.
"In litigiul dintre FCU Politehnica si Directia Finantelor Publice s-a consumat un nou episod, dupa ce in prima faza s-a anulat procesul verbal prin care s-au instituit garantii constand in incasarea la bugetul de stat a unor sume de bani din potentialele viitoare transferuri de jucatori. Acum, in urma recursului formulat de instanta a devenit din nou valabila aceasta masura. FCU Politehnica urmeaza sa faca o contestie in anulare in ceea ce priveste aceasta decizie. Datoriile fostei societati nu au legatura cu FCU Politehnica Invest SA, proprietara echipelor de fotbal ale FCU Politehnica Timisoara. Debitele vor fi compensate dupa ce se va stabili cuantumul TVA de incasat in urma transferurilor efectuate acum doi ani de la FC National, acest club refuzand sa elibereze facturile. Nu exista nici un pericol, in acest moment altele sunt prioritatile lui FCU Politehnica", a spus Iancu pe site-ul oficial al lui "Poli". Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Rosianu a precizat ca, desi Doru Dudas, directorul Finantelor Timis, anuntase sechestru pe toate bunurile clubului, inclusiv pe jucatori, suporterii nu au motive de ingrijorare. "Nu ne facem griji, aici este vorba de datoria fostei societati, nu are nici o legatura cu actualul FCU. In plus, datorii de milioane de euro au si Steaua, si Dinamo, si Rapid. Noi avem probleme din cauza celor de la FC National, care nu ne-au emis facturi pentru transferurile de jucatori pe care i-am cumparat de acolo", a declarat Rosianu. Politehnica are de platit o datorie de aproximativ 98 de miliarde de lei la bugetul de stat. Chiar daca exista o solicitare de rambursare a TVA-ului, in valoare de 16 miliarde de lei, clubul alb-violet tot ar ramane cu o datorie de 84 de miliarde. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.