Pax Thien Jolie, ultimul copil adoptat al Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, a foat foarte timid atunci cand viitoarea sa mama a venit sa-l ia de la orfelinat. Micutul Pax Thien, de doar trei ani, a fost luat dintr-un orfelinat vietnamez, locul und
Pax Thien Jolie, ultimul copil adoptat al Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, a foat foarte timid atunci cand viitoarea sa mama a venit sa-l ia de la orfelinat. Micutul Pax Thien, de doar trei ani, a fost luat dintr-un orfelinat vietnamez, locul unde si-a petrecut cea mai mare parte din viata sa.
Jolie a sosit la casa de copii cu iubitul ei Brad Pitt si cu baiatul lor, Maddox, care are cinci ani si care si el a fost adoptat la randul sau din Cambodgia in anul 2002.
Cand si-a vazut viitorul baietel, Jolie s-a apropiat de Pax Thien (care inseamna Pace si Paradis), l-a sarutat si l-a imbratisat.
Nguyen Van Trung, directorul orfelinatului Tam Binh din orasul Ho Chi Minh, a declarat ca: "au incercat sa se apropie de baietel, care, atunci cand i-a vazut pe cei trei, a inceput sa planga. Deocamdata, pentru el, ei sunt niste straini. Cand l-a vazut pe baiat ca plange, Jolie s-a impresionat foarte tare si a incercat sa-l linisteasca pe copil cum a stiut ea mai bine".
Van Trung a mai declarat ca baiatul este sanatos si ca-i place sa joace fotbal. Pax Thien a fost abandonat la spitalul din oras de unde a ajuns la orfelinat, in anul 2003.
Jolie si Pitt au vizitat orasul Ho Chi Minh anul trecut, in noiembrie, si s-au intalnit cu copiii din orfelinat. Cei doi au un singur copil biologic - pe micuta Shiloh Nouvel, care s-a nascut anul trecut, si inca doi copii adoptati: un baiat, Maddox, din Cambodgia si o fetita Zahara, din Etiopia. Jolie si Pitt, care au jucat impreuna in 2005 in filmul "Mr. & Mrs. Smith", au declarat ca nu au in plan sa se casatoreasca momentan, dar ca au de gand sa-si creasca copiii impreuna. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.