In conditiile in care Federatia a decis sa pastreze actualul regulament al Cupei Romaniei si sa opereze tragerea de ieri a semifinalelor tot cu capi de serie, Steaua si Rapid, nu existau decat doua variante de meciuri, iar cea iesita pare sa multumea
In conditiile in care Federatia a decis sa pastreze actualul regulament al Cupei Romaniei si sa opereze tragerea de ieri a semifinalelor tot cu capi de serie, Steaua si Rapid, nu existau decat doua variante de meciuri, iar cea iesita pare sa multumeasca pe toata lumea. Evident, au aparut ironii pe seama lui Poli, care a jucat in optimi si in sferturi pe propriul teren, cu echipa a doua si cu Poli Iasi intr-un meci care ar fi trebuit sa se dispute pe teren neutru, dar din cauza unui santaj mult discutat s-a jucat la Timisoara, dar si amenintarea Pandurilor, care viseaza la ultimul act al competitiei in dauna detinatoarei trofeului, Rapid.
Sortii au decis ca Steaua si Poli Timisoara, pe de o parte, si Pandurii si Rapid, pe de alta parte, sa lupte pentru un loc in finala Cupei Romaniei, care va avea loc pe 26 mai la Timisoara. Atat de contestatul sistem cu capi de serie a functionat si ieri, echipele bucurestene avand acest statut, astfel incat daca Steaua si Rapid vor ajunge in ultimul act, risca sa joace in semianonimat pe Bega, pentru ca vor fi mult mai putini cei care vor dori sa scoata bani din buzunar pentru o asemenea deplasare decat cei care ar fi asistat la o finala in Bucuresti. Fiind o competitie a surprizelor, ramane insa de vazut daca asa se va intampla, mai ales ca outsiderele promit sa lupte pana la ultima picatura de energie. "Este foarte bine ca am picat cu Rapidul si, daca vom merge mai departe, va fi cu atat mai bine pentru noi. Pana acum, in Cupa Romaniei am trecut numai de echipe de Liga 1 si speram sa ne tina norocul si de acum inainte", a spus Marin Condescu, presedintele Pandurilor, imediat dupa tragere. "Minerii" au si motive sa fie optimisti, pentru ca, in afara faptului ca au scos din competitie numai echipe de Liga I, ultimele doua eliminate sunt din Bucuresti, Dinamo si optimi si FC National in sferturi. "Noi vom propune Rapidului sa jucam la Timisoara, pentru ca ne propunem sa jucam in vara aceasta de trei ori la Timisoara", a mai spus Condescu. Intepaturi au aparut la celalalt joc, dintre Poli si Steaua. "Cine a pus problema sa jucam la Timisoara? Pai noi nu am cumparat pe nimeni de la Poli. Nu se pune problema ca Steaua sa joace unde doreste o alta echipa, decat in conditiile in care regulamentul este respectat", a comentat Valeriu Argaseala, directorul executiv din Ghencea. "In faza asta era de asteptat sa intalnim una din cele doua echipe, Steaua sau Rapid. Personal mi-am dorit sa intalnim Steaua. Este campioana en-titre, cea mai galonata echipa si cred ca va fi un joc interesant, iar de data asta Poli va proba ca merita sa joace finala la Timisoara. O sa cautam un teren unde sa vina un public extrem de numeros", a spus Chivorchian. "Acum este momentul adevarului, trebuie sa vedem unde suntem. Avem sansa noastra si cred ca acum vom trece de Steaua", a comentat si Marian Iancu, patronul banatenilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.