Un tanar in varsta de 23 de ani din localitatea Poroina Mare, judetul Mehedinti, traieste de cinci zile cu un glont in cap, doctorii neputand interveni chirurgical, din cauza zonei delicate in care se afla acesta. Purtatorul de cuvant al Spitalului
Un tanar in varsta de 23 de ani din localitatea Poroina Mare, judetul Mehedinti, traieste de cinci zile cu un glont in cap, doctorii neputand interveni chirurgical, din cauza zonei delicate in care se afla acesta. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin, doctorul Cristian Jianu, a declarat ieri, citat de Mediafax, ca starea barbatului este stabila, dar pentru moment acesta nu poate fi operat. "In urma radiografiei s-a stabilit ca glontul a strapuns osul sfenoid din structura craniului. S-a considerat ca nu este nevoie de interventie intr-o sectie de neurochirurgie", a declarat dr. Jianu.
Elvis Tomescu a ajuns, sambata, la sectia de Urgente a Spitalului Judetean, dupa ce a fost impuscat de catre o persoana a carei identitate nu o cunoaste. Tanarul sustine ca sambata noaptea se plimba printre blocurile dintr-un cartier severinean, cand a fost impuscat in ochi: "M-am trezit cu un glont in ochi, am vazut o flacara, am cazut jos, am luat un taxi si am venit la spital". Medicii i-au facut investigatiile de urgenta, iar barbatul a fost internat la sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean. In urma unei operatii, i-a fost extirpat un glob ocular, iar acum este stabil hemodinamic. Potrivit medicilor, glontul ar putea totusi sa ii provoace in timp un accident cerebral. Politistii din localitate sustin insa ca sub nici o forma nu a fost vorba de impuscare, si ca de fapt tanarul, impreuna cu inca un prieten, dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice, ar fi declansat un scandal intr-un bar, fiind batut de mai multe persoane. "Barbatul s-a urcat ulterior intr-un taxi si s-a dus singur la spital, unde nu a putut fi insa interogat de politisti cu privire la cele intamplate, din cauza starii avansate de ebrietate in care se afla", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Politiei Drobeta Turnu Severin. Totodata, persoane din cadrul sectiei in care este internat tanarul nu au vrut sa comenteze asupra starii acestuia si nici in legatura cu adevaratul motiv pentru care barbatul se afla internat in spital.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.