Astfel, stelistul Cyril Thereau va afla astazi daca va fi suspendat sau nu, dupa ce a fost eliminat in minutul 10 al meciului de duminica, impotriva lui FC Vaslui, dupa ce arbitrul de rezerva l-a informat pe central ca francezul a calcat un adversar
Astfel, stelistul Cyril Thereau va afla astazi daca va fi suspendat sau nu, dupa ce a fost eliminat in minutul 10 al meciului de duminica, impotriva lui FC Vaslui, dupa ce arbitrul de rezerva l-a informat pe central ca francezul a calcat un adversar cazut. Ros-albastrii au solicitat anularea cartonasului rosu, sustinand ca Thereau nici nu l-a atins pe Dobos. Comisia de disciplina a amanat, fiindca doreste sa-l audieze pe principalul protagonist al fazei, arbitrul de rezerva Silviu Bogdan. Celalalt caz, al lui Ionel Ganea, acuzat de oficialii Universitatii Craiova ca l-a lovit cu capul in gura pe Michael Baird in pauza meciului dintre cele doua echipe, a fost amanat pana lunea viitoare. Motivul a fost lipsa presupusei victime, fundasul australian fiind retinut la Craiova de o amigdalita acuta. Nici un alt oficial oltean nu a fost prezent la comisie, in timp ce din partea Rapidului au venit Ionel Ganea, Iannis Zicu si Vasile Maftei, ultimii doi in calitate de martori la incidentul care a avut loc in tunelul care duce spre vestiare. Altfel, antrenorul Stefan Stoica, de la Universitatea, eliminat in meciul cu Rapid, a primit un avertisment, la fel ca si giulestenii pentru comportamentul suporterilor in meciul de cupa cu FC Arges de la Ploiesti si Universitatea la intalnirea cu Rapid. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.