"Stirile e-Ok.ro" este produsa de compania e-Ok Media SRL, care si-a propus sa promoveze muzica romaneasca pe internet. "Emisiunea va aparea cel putin un an de-acum inainte, patru zile pe saptamana: marti, miercuri, joi si vineri. In timpul ei vor pu
"Stirile e-Ok.ro" este produsa de compania e-Ok Media SRL, care si-a propus sa promoveze muzica romaneasca pe internet. "Emisiunea va aparea cel putin un an de-acum inainte, patru zile pe saptamana: marti, miercuri, joi si vineri. In timpul ei vor putea fi urmarite cinci stiri din muzica si divertisment pe care Gina Pistol le prezinta intr-un mod non-conformist si haios. Filmuletul din fiecare zi poate fi importat in paginile personale, blog-uri, paginile hi5.com si MySpace.com, ale oricarui om interesat de muzica sau de Gina Pistol", a mai spus Florin Grozea.
"Site-ul e-Ok.ro este centrat in jurul unei comunitati de artisti debutanti, iar alaturi de acestia scriu, exclusiv pentru internet, artisti precum Laurentiu Duta (3SudEst), Adrian Despot (Vita de Vie), DJ Swamp (BUG Mafia) si DJ Optick", a mai declarat, pentru NewsIn, Florin Grozea.
Compania e-Ok Media SRL a lansat pe 19 februarie prima emisiune din Romania, realizata exclusiv pentru internet, "Party Crashers", prezentata de Delia Matache si de doua dintre prietenele ei.
Site-ul care gazduieste emisiunea, e-Ok.ro, se adreseaza in primul rand artistilor, compozitorilor, DJ-ilor si orchestratorilor din Romania.
Producatorul emisiunii "Stirile e-Ok.ro" este compania e-Ok Media SRL, ce are ca scop promovarea artistilor si a muzicii romanesti pe internet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.