Hyundai Motor Company, cel mai mare producator coreean de automobile, vrea sa vanda anual in Europa 120.000 de unitati din modelul i30 care va fi lansat in toamna si va inlocui modelul Accent, au declarat reprezentantii companiei. Gerry Dorizas, vice
Hyundai Motor Company, cel mai mare producator coreean de automobile, vrea sa vanda anual in Europa 120.000 de unitati din modelul i30 care va fi lansat in toamna si va inlocui modelul Accent, au declarat reprezentantii companiei. Gerry Dorizas, vicepresedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat ca i30 va deveni cel mai important model Hyundai la clasa medie, segmentul cel mai cautat de clientii europeni. Anul trecut, coreenii au vandut 334.000 de masini pe piata europeana si au avut o cota de 2%. Tinta pentru 2007 este 340.000 de unitati. Hyundai i30 va concura pe piata cu modele precum Volkswagen Golf, Fiat Bravo si Toyota Auris.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.