Consilierul pentru problemele cinematografiei din Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), Cornelia Palos, a fost revocata ca reprezentant al MCC in Consiliul de Administratie al Centrului National al Cinematografiei (CNC), iar postul pe care-l ocupa,
Consilierul pentru problemele cinematografiei din Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), Cornelia Palos, a fost revocata ca reprezentant al MCC in Consiliul de Administratie al Centrului National al Cinematografiei (CNC), iar postul pe care-l ocupa, prin conventie civila, la minister va fi scos la concurs, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu. Iorgulescu a confirmat informatiile detinute de ZIUA cum ca aceeasi Cornelia Palos se afla si in spatele fantomaticei Asociatii pentru Teatru si Film, care a avut cate un reprezentant in ambele jurii, pentru film de fictiune si documentar, ale ultimului concurs de scenarii al CNC. Asociatia a fost inregistrata cu cateva zile inainte de numirea juriilor. Iorgulescu a declarat ca nu poate incepe o ancheta administrativa in ceea ce-o priveste pe Palos, pentru ca nu a incalcat nici o lege, insa considera ca intreaga situatie e profund imorala. Cornelia Palos era, de asemenea, direct implicata intr-una din casele de productie participante la concursul CNC de la sfarsitul anului trecut. (I. POPOVICI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.