* Ultima editie a emisiunii „Schimb de mame" de la Prima TV s-a terminat cu nervi si declaratii de genul „Mama, da’ ce-o sa-i fac, mortii mamii lor, cu neamurile lor de jegosi, nu am avut ce minca si cu ce ma spala. (…) Nu spala, fiindca-i o putoare ordinara! (…) Nu voi pastra legatura cu acesti tembeli". Deci si formatele mai pasnice au inceput s-o vireze usor, usor spre violenta. Nu-i problema, stiu ca asta vrea telespectatorul si ca televiziunilor le e greu sa il refuze, insa mi s-ar parea normal ca emisiunile imbunatatite prin violenta sa sufere un proces de rebranding. Uite, de pilda, „Schimb de mame" are nevoie urgenta de un nou nume. Ce-ati zice de „Schimb de injuraturi de mama"?

* La „Povestiri adevarate", pe Acasa TV, duminica seara, cintareata Cream invirtea, sub supravegherea unui bucatar profesionist, niste tigai in care se prajeau tot felul de chestii exotice. Ca toate vedetele care gatesc la televizor, avea parul despletit. Nu, nu-i pusesera si-un ventilator care sa i-l rasfire romantic deasupra tigailor. Pacat ca nu s-au gindit si ca au ratat, in felul asta, ca fraierii, niste imagini cu adevarat artistice, care ar fi putut fi preluate lejer si intr-un videoclip…

* „Dac-as putea sa stau jumatate din timp in zbor, as zbura tot timpul". Asa a zis, pe N24, la stiri, o doamna care tocmai asistase la niste de-monstratii aviatice. As vrea s-o parafrazez, daca-mi permiteti: Dac-as putea sa elimin macar jumatate dintre prostiile pe care le aud la televizor, le-as elimina pe toate.