ITALIA, Serie A, etapa a 27-a * ADRIAN MUTU a fost integralist ieri dupa amiaza pentru Fiorentina, care a trecut cu 5-1 de AC Torino intr-un meci disputat pe teren propriu. "Briliantul" a fost foarte activ, contribuind cu doua centrari de gol pentru
ITALIA, Serie A, etapa a 27-a * ADRIAN MUTU a fost integralist ieri dupa amiaza pentru Fiorentina, care a trecut cu 5-1 de AC Torino intr-un meci disputat pe teren propriu. "Briliantul" a fost foarte activ, contribuind cu doua centrari de gol pentru Gamberini si cu inca o faza incheiata cu o reusita a lui Luca Toni, dar a si ratat foarte mult, culminand cu un penalty, scos de Abiatti in minutul 87 * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru Siena, 1-1 in deplasare cu Catania. Internationalul roman a primit un cartonas galben in minutul 16 * VALI NASTASE si CRISTI CHIVU au fost integralisti pentru Ascoli, respectiv AS Roma, in meciul direct dintre cele doua, incheiat la egalitate, 1-1. Ambii fundasi romani au primit cate un cartonas galben, Chivu in minutul 26, iar Nastase in minutul 60.
SPANIA, Primera Division, etapa a 26-a
l GABRIEL TAMAS a fost titular pentru Celta Vigo, 0-1 in deplasarea de la Valencia. Fundasul roman a fost folosit la inchidere, a primit un cartonas galben care ii aduce suspendarea pentru runda viitoare si a fost schimbat in minutul 75 cu Bamogo.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 24-a * ALIN STOICA a fost inclus in prima echipa a lui KAA Gent, care a castigat cu 4-0 meciul de acasa cu Lierse, fiind schimbat in minutul 72.
TURCIA, Superlig, etapa a 23-a * CORNEL FRASINEANU a fost integralist pentru Bursaspor, care a facut egal, 0-0, meciul de pe teren propriu cu Antalyaspor. Mijlocasul roman a fost desemnat cel mai bun de pe teren, in timp ce DANIEL PANCU nu a putut evolua pentru gazde, fiind suspendat.
UCRAINA, UPL, etapa a 17-a * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat cu 3-0 partida jucata acasa cu Zorya. Gazdele nu au contat pe CIPRIAN MARICA si pe RAZVAN RAT, ambii accidentati.
CIPRU, Premier League, etapa a 21-a * ADRIAN MIHALCEA a marcat un gol pentru Aris Limassol, care s-a impus cu 2-1 in deplasare, cu AEP Paphos. Jucatorul roman, care i-a mai avut alaturi pe teren pe MIHAI STERE, LAURENTIU DINITA, CIPRIAN MOZACU si FLAVIUS MOLDOVAN, a punctat pentru 1-0 in minutul 82 * CLAUDIU RADUCAN a jucat doar prima repriza a meciului pe care Nea Salamina l-a pierdut cu 0-3 pe terenul lui AEL Limassol. Tot la oaspeti, MUGUR BOLOHAN a intrat in minutul 68, in timp ce gazdele nu au contat pe NARCIS RADUCAN si pe FLORIN PARVU * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru APOEL Nicosia, 4-0 acasa cu Digenis Morfou. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.